Acer Nitro 5 AN515-58-73T7 alınır mı?

Screenshot_2024-08-18-17-05-51-656_com.android.chrome.jpg

Soldaki daha iyi değil mi

@Ronnie1035 Userb*enchmark güvenli bir site değil. Normalde AMD düşmanlarılar ama AMD harici ürünleri karşılaştırırken bile yanlış bilgi veriyorlar. Ayrıca dediğim gibi, tek fark işlemci değil.

12700h soğumuyor. Nitro 5 içinde hiç soğumuyor.

Hocam attığınız bu laptopu almayı düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri var yardımcı olursanız çok sevinirim.
1.Ramleri 5600 Mt/s yazıyo ve bunu internetten Mhz ye çevirdiğimde 2800Mhz çıkıyo fakat mantıklı gelmedi böyle bir bilgisayara 2800Mhz
2.Isınmayla ilgili iki uç yorum var bi kısım çöp diyo bir kısım hiç ısınmıyor diyo
3.Daha önce hp cihazım olmadı teknik servisi hakkında bilgim yok
Şimdiden teşekkürler,saygılar.

Hocam attığınız bu laptopu almayı düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri var yardımcı olursanız çok sevinirim.
1.Ramleri 5600 Mt/s yazıyo ve bunu internetten Mhz ye çevirdiğimde 2800Mhz çıkıyo fakat mantıklı gelmedi böyle bir bilgisayara 2800Mhz
2.Isınmayla ilgili iki uç yorum var bi kısım çöp diyo bir kısım hiç ısınmıyor diyo
3.Daha önce hp cihazım olmadı teknik servisi hakkında bilgim yok
Şimdiden teşekkürler,saygılar.
Ne 2800 Mhz'si dostum? 5600Mhz DDR5 Ram bulunuyor. Soğutması gayet güzel beni etkiledi. Arka alt kısım olduğu gibi hava kanalı. Teknik servisle benimde işim olmadı ayrıca olsa bile her servis farklı iş yapıyor. Teknik servise değil cihaza bakarak ürünü al. Bütçen Asus'un Rog serisine yetiyorsa onları al. Kaldı ki 4050'li en ucuz rog 40k'ydı sanırım. O yüzden bunu aldık. İşlemcisi zaten tercih etme sebebimiz.

1.RAM'leri 5600 Mt/s yazıyor ve bunu internetten MHz'ye çevirdiğimde 2800MHz çıkıyor fakat mantıklı gelmedi böyle bir bilgisayara 2800MHz.
2.ısınmayla ilgili iki uç yorum var bir kısım çöp diyor bir kısım hiç ısınmıyor diyor.
3.daha önce HP cihazım olmadı teknik servisi hakkında bilgim yok.
Şimdiden teşekkürler, saygılar.

Hocam öncelikle ben bu cihazı aldım.
Bir iki haftadır kullanıyorum izlenimlerimi aktariyim:
Bence bu fiyatta alınabilecek en iyisi bu hem hafıza hem işlemci bakimından gayet iyi. Performans olarak RDR 2 de sabit 60FPS oynuyorum hiçbir problem yaşamadım. Isınma konusuna gelince bence diğer laptoplardan gayet iyi çok ağır bir oyun vs oynamıyorsanız aşırı ısınmıyor (ortamınız soğuksa hiç problem olmaz). Sadece adaptörü gerçekten fazla ısınıyor dün kullanırken adaptör koltukla minderin arasına düşmüş fark etmedim en son sıcaktan dokunamıyordum. Teknik servis konusuna gelince yaklaşık 10 yıllık HP kullanıcısıyım bu zamana kadar teknik servisle bir işin olmadı. Ama bir sorun yaşarsanız Amazon zaten size yardımcı olur. Bu konuda güvenebilirsiniz amazona en ufak bir sorunda para iadesi veya değişim yaparlar.

Bu arada şu an indirimde zam gelmişti ben aldıktan sonra kaçırmayın derim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı