32K değildir O, olsa duyardık çünkü çok ugun fiyat.
Ben şuan alıyorsunuz sandım. Hayırlı olsun, piyasanın en fiyat performans laptopunu almışsınız.Amazon da 33'e satılmıştı. 500₺ de ben de kupon vardı. 32.500'e geldi bana.
Ben şu an alıyorsunuz sandım. Hayırlı olsun, piyasanın en fiyat performans laptopunu almışsınız.
Hayır hocam yanlışsınız fiyatı takip ediyorum 33e düşmedi dün 5ten beriAz önce aldım aslında, sepetimde vardı. Yine o fiyata denk geldi ben de tam anlamadım onu. Birkaç ürün daha aldım 33 küsur ödedim.
Hayır hocam yanlışsınız fiyatı takip ediyorum 33e düşmedi dün 5'ten beri.
Bende dün satin aldım 32990 a geldi banada çok uyguna almışız gerçekten ram takviyesi gerekiyor amaHocam sepetimde vardı aldım, satın alma tarihine bakın
Bende dün satin aldım 32990'a geldi bana da çok uyguna almışız gerçekten RAM takviyesi gerekiyor ama.
Valla içindeki 8 i çıkarabiliriz herhalde bilen biri varsa aydınlatsın onu çıkarıp 2x 16 takmayı düşünüyorum bendeRAM gömülü mü bilginiz var mı? 16+16 yapsak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.