Acer Nitro 5 AN515-58 Advanced BIOS nasıl açılır?

ashwez

Decapat
Daha fazla  
Acer Nitro 5 AN515-58 laptopum var. BIOS'ta birçok ayar bulunan 2. Advanced menusunu açmak istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_0503.jpeg
    IMG_0503.jpeg
    295,1 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Nitro 5 AN515-58 laptopum var. BIOS'ta birçok ayar bulunan 2. Advanced menusunu açmak istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Fotoğrafa göre zaten Advanced menüdesin. Tam olarak sorduğun sorunun cevabı olmayabilir ama main sekmesinde iken CTRL + s tuşlarına basarsan AHCI Config ve ReSize BAR Support ayarları açılıyor.

Fotoğrafa göre zaten Advanced menüdesin. Tam olarak sorduğun sorunun cevabı olmayabilir ama main sekmesinde iken CTRL + s tuşlarına basarsan AHCI Config ve ReSize BAR Support ayarları açılıyor.
hocam 2. Advanced menusunu onun için açmaya çalışıyordum çözmüş oldunuz sorunu. Denedim açmak istedigim iki ayar zaten açıkmış teşekkürler. Bahsettiğim 2. Advanced menusu ise şuydu

Dosya Ekleri

• IMG_0504.jpeg
    IMG_0504.jpeg
    105,8 KB · Görüntüleme: 78
hocam 2. Advanced menusunu onun için açmaya çalışıyordum çözmüş oldunuz sorunu. Denedim açmak istedigim iki ayar zaten açıkmış teşekkürler. Bahsettiğim 2. Advanced menusu ise şuydu
O 2. Advanced Menü'ye nasıl giriyorsunuz? O fotoğraftaki ayarlardan birini arayıp bulamıyordum ben. 2. Advanced menüsü olduğunu bile bilmiyordum. Hangi tuşa basarak açılıyor?

O 2. Advanced Menü'ye nasıl giriyorsunuz? O fotoğraftaki ayarlardan birini arayıp bulamıyordum ben. 2. Advanced menüsü olduğunu bile bilmiyordum. Hangi tuşa basarak açılıyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam advanced bios unlock/ Advanced BIOS diye aratırsanız bi kaç video çıkıyor fakat ben üşendiğim için denemedim bir çok kişi işe yaradığını söylemiş. Bende tam bilmiyorum kesin çözümünü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Advanced BIOS unlock/ Advanced BIOS diye aratırsanız birkaç video çıkıyor fakat ben üşendiğim için denemedim birçok kişi işe yaradığını söylemiş. Bende tam bilmiyorum kesin çözümünü.

Hocam ben yükledim Advanced BIOS ama CFG lock disabled yapmama rağmen işlemciye müdahale edemiyorum biliyorum 12.nesil işlemciler kilitli geliyor ama bu kilidi açmanın hiçbir yolu yok mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı