ashwez
Decapat
Daha fazla
Acer Nitro 5 AN515-58 laptopum var. BIOS'ta birçok ayar bulunan 2. Advanced menusunu açmak istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
hocam 2. Advanced menusunu onun için açmaya çalışıyordum çözmüş oldunuz sorunu. Denedim açmak istedigim iki ayar zaten açıkmış teşekkürler. Bahsettiğim 2. Advanced menusu ise şuyduFotoğrafa göre zaten Advanced menüdesin. Tam olarak sorduğun sorunun cevabı olmayabilir ama main sekmesinde iken CTRL + s tuşlarına basarsan AHCI Config ve ReSize BAR Support ayarları açılıyor.
O 2. Advanced Menü'ye nasıl giriyorsunuz? O fotoğraftaki ayarlardan birini arayıp bulamıyordum ben. 2. Advanced menüsü olduğunu bile bilmiyordum. Hangi tuşa basarak açılıyor?hocam 2. Advanced menusunu onun için açmaya çalışıyordum çözmüş oldunuz sorunu. Denedim açmak istedigim iki ayar zaten açıkmış teşekkürler. Bahsettiğim 2. Advanced menusu ise şuydu
O 2. Advanced Menü'ye nasıl giriyorsunuz? O fotoğraftaki ayarlardan birini arayıp bulamıyordum ben. 2. Advanced menüsü olduğunu bile bilmiyordum. Hangi tuşa basarak açılıyor?
Hocam Advanced BIOS unlock/ Advanced BIOS diye aratırsanız birkaç video çıkıyor fakat ben üşendiğim için denemedim birçok kişi işe yaradığını söylemiş. Bende tam bilmiyorum kesin çözümünü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.