Acer Nitro 5 AN515-58 İçin Soğutucu Önerisi

cnlgezgin

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2018
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartı
Rtx3060
Merhaba iyi sosyaller 2 gün önce başlıktaki laptopu satın aldım. 500-750 TL arası soğutucu ne tavsiye edersiniz?
 
Son düzenleme:
Laptop soğutucuları pek de fayda etmiyor aslında, Oyuncu laptopları için neredeyse hiç fayda etmiyor.
Laptopun dahili fanları işini gayet yapıyorlar.
O kadar paralar soğutucu için vermeni tavsiye etmem. etkilese bile ne fazla 3-5 derece etkileyecek fark etmez bile.
Bende HP Victus kullanıyorum. Soğutucuyu sadece stand olarak kulanıyorum kafa şişirmekten başka yaptığı bişey yok. Alttaki ürünü klullanıyorum.

 
Laptop soğutucuları pek de fayda etmiyor aslında, oyuncu laptopları için neredeyse hiç fayda etmiyor.
Laptopun dahili fanları işini gayet yapıyorlar.
O kadar paralar soğutucu için vermeni tavsiye etmem. Etkilese bile ne fazla 3-5 derece etkileyecek fark etmez bile.
Bende HP Victus kullanıyorum. Soğutucuyu sadece stant olarak kullanıyorum kafa şişirmekten başka yaptığı bir şey yok. Alttaki ürünü klullanıyorum.


Hocam bu çok büyük geldi gözüme daha küçük bir soğutucu öneriniz var mı acaba? RGB olmasa da olur.
 
Hocam bu çok büyük geldi gözüme daha küçük bir soğutucu öneriniz var mı acaba? RGB olmasa da olur.
Soğutucu kısmında çok fazla tecrübem yok ama 10-15 derece soğutuyor şöyle böyle diyenlere inanma aldığı şeyin değerli olduğunu düşünen ve kendini kandıran insanlar oynatsa oynatsa en fazla 3-5 derece oynatıyor sıcaklığı. eski bir laptop kullanıyorsan alınmasını kesinlikle tavsiye ederim belki onlarda etki eder daha fazla laptop soğutucusu.
Elindeki laptopu dahili fanları çok iyi zaten ihtiyaç duymazsın bile soğutucuya benim laptopda 2 hava çıkışı var ve gayette iyi soğutuyor, Kullandığın laptopu da biliyorum soğutması gayet iyi.
Hepsi burada gibi yerlere gir beğendiğin ve insanların memnun olduğu bir ürünü al kullan, dediğim gibi 5 bin lirada versen senin laptopun soğutması zaten iyi fark anlamayacaksın bile.

Bu arada stand gibi kulanmak için mutlaka al yada sadece stand al. Laptopu sabit kullandığında masa ile arasında mesafe olması gerekli yoksa ısınıyor.
 
Soğutucu kısmında çok fazla tecrübem yok ama 10-15 derece soğutuyor şöyle böyle diyenlere inanma aldığı şeyin değerli olduğunu düşünen ve kendini kandıran insanlar oynatsa oynatsa en fazla 3-5 derece oynatıyor sıcaklığı. Eski bir laptop kullanıyorsan alınmasını kesinlikle tavsiye ederim belki onlarda etki eder daha fazla laptop soğutucusu.
Elindeki laptopu dahili fanları çok iyi zaten ihtiyaç duymazsın bile soğutucuya benim laptopta 2 hava çıkışı var ve gayet de iyi soğutuyor, kullandığın laptopu da biliyorum soğutması gayet iyi.
Hepsiburada gibi yerlere gir beğendiğin ve insanların memnun olduğu bir ürünü al kullan, dediğim gibi 5 bin lirada versen senin laptopun soğutması zaten iyi fark anlamayacaksın bile.

Hocam o zaman laptop elime ulaştığı zaman soğutucu olmadan biraz kullanayım gerekli olursa soğutucu alırım.
 

Geri
Yukarı