Acer Nitro 5 AN515 58 laptop alınır mı?

4050 olan laptoplar şu anda mevcut fiyatlarda yakın aslında ama neyi beklemeliyim tam olarak?

Modellerin yaygınlaşmasını, şu an Victus var bir fakat hakkında düzgün bilgi yok.

Cikabiliyorsan değer.

Bu fiyata 4050'li Victus daha iyi olur bence ekstra 10k bence değmez 4060a.
Victus konusunda hiç iyi şeyler duymadım o yüzden endişelerim var biraz.

Özellikle soğutma performansı acer dan kötü diyorlar + acer gibi yazilim destekleri ve mux switch gibi ozellikleri var mi bilmiyorum

Acer gibi yazilim destekleri
Acer'ın yazılım desteği 1 yıldır, uygulamaları işlevli değil. Vantage, MyAsus gibi tek uygulamada daha işlevsel olsa daha iyi olurdu. Care Center'da Pil eşiği dışında iyi özellik yok, QUICK Access uygulamasında USB şarj doldurma ve klavye ikonundan başka bir işlev yok. Nitro Sense biraz işlevsel işte fan ayarı, ışıklı klavye ise ayarı harici başka işlevsel ayarı yok. Bunlar için ayrı ayrı uygulama çıkarıp güncelleme desteği 2 yıl bu uygulamalara en fazla ki güncelleme ile değişen bir şey fark etmedim. Tek uygulama sunsalar iyi olabilirdi daha işlevsel olurdu. BIOS desteği genişletilmesi lazım Acer 1 yıl sonra bakmıyor yazılıma. Lenovo en kötü oyuncu olmayan cihaza bile 2 yıl BIOS ve sürücü desteği almıştı. Vantage uygulaması da çok işlevseldi.

Victus konusunda hiç iyi şeyler duymadım o yüzden endişelerim var biraz.

Özellikle soğutma performansı Acer'dan kötü diyorlar + Acer gibi yazilim destekleri ve MUX Switch gibi ozellikleri var mi bilmiyorum.

Bu bilgisayar bende var soğutma çok iyi ama fan bağırıyor yani baştan söyleyeyim. MUX var yazılımda işe yarar pek bir şey yok sadece kontrol paneli. Pili 2-3 saat gidiyor. Ben 22ye almıştım o paraya alınır ancak 27ye değmez bence DDR5'li 4050 varken bilemedim ayrıca frame gen var onda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı