Acer Nitro 5 AN515 58 laptop alınır mı?

Acer'ın yazılım desteği 1 yıldır, uygulamaları işlevli değil. Vantage, MyAsus gibi tek uygulamada daha işlevsel olsa daha iyi olurdu. Care Center'da Pil eşiği dışında iyi özellik yok, QUICK Access uygulamasında USB şarj doldurma ve klavye ikonundan başka bir işlev yok. Nitro Sense biraz işlevsel işte fan ayarı, ışıklı klavye ise ayarı harici başka işlevsel ayarı yok. Bunlar için ayrı ayrı uygulama çıkarıp güncelleme desteği 2 yıl bu uygulamalara en fazla ki güncelleme ile değişen bir şey fark etmedim. Tek uygulama sunsalar iyi olabilirdi daha işlevsel olurdu. BIOS desteği genişletilmesi lazım Acer 1 yıl sonra bakmıyor yazılıma. Lenovo en kötü oyuncu olmayan cihaza bile 2 yıl BIOS ve sürücü desteği almıştı. Vantage uygulaması da çok işlevseldi.
Bu bilgisayar bende var soğutma çok iyi ama fan bağırıyor yani baştan söyleyeyim. MUX var yazılımda işe yarar pek bir şey yok sadece kontrol paneli. Pili 2-3 saat gidiyor. Ben 22ye almıştım o paraya alınır ancak 27ye değmez bence DDR5'li 4050 varken bilemedim ayrıca frame gen var onda.
Şunu söyleyeyim ben ultra bir oyuncu değilim oynayacagim oyunlar riot ve valve ın oyunları olur genelde. En fazla outlast arma 3 tarzı oyunlar oynarım. Öyle god of war veya ona benzer ultra kaliteli hikaye oyunlarını pek oynamam. Genel kullanım amacım yazılım, android studio, ufak tefek video edit programları vs. Beni 4-5 sene götursün yeter.

Bu şeylere göre almak istiyorum bilgisayarı

Şunu söyleyeyim ben Ultra bir oyuncu değilim oynayacagim oyunlar Riot ve Valve'ın oyunları olur genelde. En fazla Outlast Arma 3 tarzı oyunlar oynarım. Öyle God of War veya ona benzer Ultra kaliteli hikaye oyunlarını pek oynamam. Genel kullanım amacım yazılım, Android Studio, ufak tefek video edit programları vs. beni 4-5 sene götursün yeter.

Bu şeylere göre almak istiyorum bilgisayarı.

O zaman hiç fark etmez istediğini alabilirsin batarya önemli değilse Acer'i öneririm ben memnunum.

Acer Nitro 5 AN515-58-75rn kullanıyorum. 30 K altında daha iyi laptop bulman zor. Ben ekim-Kasım ayında 26.5 k ya 12 taksit ile beraber toplam 30 K ya satın aldım. Üzerine 1 TB M.2 SSD, 1 TB SATA 3.0 SSD ve 16 GB 3200MHz RAM eklettim. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Sadece Windows kurarken zorlandım oda ilk defa bir FreeDOS laptop satın aldığım içindi. Bir sorununu görmedim 3 aydır kullanıyorum. (HP Omen 15 CE008NT modelinden geçtim)

Arkadaşlar acer i712700h 3060 olan laptobu aldım da 8gb ramli versiyon. Mux switch açık değilken valorant 120-150 fps arası normal mi sizce?

Acer Nitro 5 AN515-58-75rn kullanıyorum. 30 K altında daha iyi laptop bulman zor. Ben ekim-Kasım ayında 26.5 k ya 12 taksit ile beraber toplam 30 K ya satın aldım. Üzerine 1 TB M.2 SSD, 1 TB SATA 3.0 SSD ve 16 GB 3200MHz RAM eklettim. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Sadece Windows kurarken zorlandım oda ilk defa bir FreeDOS laptop satın aldığım içindi. Bir sorununu görmedim 3 aydır kullanıyorum. (HP Omen 15 CE008NT modelinden geçtim)
Hocam bir bakabilir misiniz benim son mesaja

Hocam bu gizli bilgiye nereden eriştiniz. Diğer ekran kartları hakkında da bir bilgi var mı?

Komik. Bihaber olduklarını hissettiren konuşmalar mevcut. Yerinde bir cevap olduğunu düşünüyorum. Boş diyaloğa gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı