Acer Nitro 5 AN515-58 MUX Switch açıkken monitör bağlama

sXe

Hectopat
Yer
Ankara
Herkese merhaba, Acer Nitro 5 AN515-58 modeline sahibim ve MUX Switch açık şekilde oyunlar oynuyorum. Ancak MUX Switch açarken uygulama bana DisplayPort ve tip C yuvalarını kullanamazsın diye uyarı verdi ancak ben 2. monitör kullanmak istiyorum. Bunun MUX Switch açıkken bir yolu var mı?

DisplayPort üzerinden bağlayınca zaten entegre GPU devre dışı kalıyor. Görüntü ekran kartı üzerinden veriliyor. O bakımdan sıkıntı olmaz. Kapatıp kullanın.

DisplayPort üzerinden bağlayınca zaten entegre GPU devre dışı kalıyor. Görüntü ekran kartı üzerinden veriliyor. O bakımdan sıkıntı olmaz. Kapatıp kullanın.

Yani DP üzerinden bir monitör bağlarsam gene MUX Switch özelliğini kullanabilirim öyle değil mi?

Yani DP üzerinden bir monitör bağlarsam gene MUX Switch özelliğini kullanabilirim öyle değil mi?

Ve laptop ekranını ana ekran olarak kullanmak istiyorum 2. ekran değil.

Son düzenleme:
MUX Switch özelliği laptop ekranına verilen görüntüyle alakalı bir teknoloji. Siz harici monitör bağlayacak olursanız görüntü dahili GPU üzerinden değil direkt harici GPU üzerinden verilecektir. Yani MUX Switch sayesinde aldığınız performans kazanımını bu şekilde de sağlayacaksınız.

MUX Switch özelliği laptop ekranına verilen görüntüyle alakalı bir teknoloji. Siz harici monitör bağlayacak olursanız görüntü dahili GPU üzerinden değil direkt harici GPU üzerinden verilecektir. Yani MUX Switch sayesinde aldığınız performans kazanımını bu şekilde de sağlayacaksınız.

Tamamdır şimdi daha iyi anladım teşekkür ederim <33

Merhaba,
Bu model cihazdan bende de var. Ve MUX Switch özelliğini nasıl etkinleştirdiğinizi merak ettim. Ben BIOS veya Acer'ın kendi sağlamış olduğu Nitro sense uygulaması üzerinden bu özelliği aktif etmeye çalışmış olsam da, MUX Switch özelliğini açtığımda sistem yeniden başlıyor ve panel siyah ekranda kalıyor. Acaba hangi BIOS sürümü ve GPU sürücülerini kullandığınızı belirtebilir misiniz?

Üstad çözdün mü problemi? Aynı sorunu Acer nitro 5 an515-58 te yaşıyorum. Mux açıkken dp görüntü alamadığım gibi kapalıyken de G-sync de açamadım.

Tamamdır şimdi daha iyi anladım teşekkür ederim <33
üstad sorun çözüldü mü ? aynı laptop bende de var. mux açınca dp görüntü vermiyor. mux kapatınca da dp monitöre görüntü veriyor ama monitörü hiç bir şekilde görmediği için freesync g-sync filan açılmıyor.

Son düzenleme:
Üstad çözdün mü problemi? Aynı sorunu Acer nitro 5 an515-58 te yaşıyorum. Mux açıkken dp görüntü alamadığım gibi kapalıyken de G-sync de açamadım.

üstad sorun çözüldü mü ? aynı laptop bende de var. mux açınca dp görüntü vermiyor. mux kapatınca da dp monitöre görüntü veriyor ama monitörü hiç bir şekilde görmediği için freesync g-sync filan açılmıyor.
hocam problemi çözebildin mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı