Acer Nitro 5 AN515-58 nasıldır?

Güzel model alınabilir, fakat kalite ve soğutmayı Ti farkına tercih ederim ben

Legion kesinlikle daha iyi bir tercih olucaktır. Önceki laptopum acer nitro 515-54 tü ve servisi canıma okumuştu. Lenovonun servisi deneyimlediğim en iyi servis.

Güzel model alınabilir, fakat kalite ve soğutmayı Ti farkına tercih ederim ben.

Peki bu bilgisayardan daha ucuz fiyat performans olarak önerebileceğiniz başka bir laptop var mı?

Bu bilgisayarı buldum ama nasıl olduğunu bilmiyorum bir kaç sorum var.

1. Fiyat performans olarak iyi midir?
2. Bu fiyata veya yakın fiyata daha iyi bir laptop bulabilir miyim?
3. Dezavantajları nelerdir?

Son düzenleme:
Hocam 3050 Ti ile 3070 arasında dağlar var, kalite olarak da aynı şekilde. Sizin bütçeniz ve istekleriniz ne?

1. bilgisayarı seçerken bütçe söylenmemişti bu yüzden o bilgisayarı seçmiştim ama tepkilerinden çok pahalı olduğunu anladım bu yüzden fiyat performans bir bilgisayar aramaya başladım. En fazla 23.000 bütçe var. İsteklerim ise yeni nesil oyunları açabilmesi ve iş yaparken kullanılabilmesi.

Lenovonun servisi deneyimlediğim en iyi servis.
Aynen öyle. En azından bir sorunu anlatamayınca Şikayetvar'a yaz dönüş sağlayıp hemen probleminizi çözebiliyorlar. Lenovo Topluluğu da çok iyi orada da moderatörler Türkiye servisi ile iletişim kurabiliyorlar oraya da sorunuzu dile getirip yardımcı oluyorlar.

Acer Nitro 5 AN515-54'tü ve servisi canıma okumuştu.
Acer servisi anlaması için video ve birkaç defa servisine gidince anlayabiliyorlar. Senin ciddi sorunun varsa uğraştırabiliyor. Şikayetvar'da cevap veren yok ve Acer topluluğu da yabancılar var TR ile derdini anlatıp servise müdahale edemiyorlar. Sadece servis değil yazılım desteği konusunda da Acer iyi değil.

Acer'ın tek güzel yanı, yeni Nitro 5'lerin soğutması olarak ve fiyat performansı olarak güzel cihazlar çıkarıyor fakat desteği zayıf.

Hocam bir sorum olacaktı bu bilgisayarın dezavantajları nelerdir acaba ve ram galiba 8gb bu sıkıntı yaratır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı