Çözüldü Acer Nitro 5 AN515-58 NH. QLZEY. 003 içinde olan RAM tek mi yoksa çift kanal mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
2000

EnesZeki

Centipat
Daha fazla  
Merhaba laptopta Görev Yöneticisi'nden baktığımda 1 slot dolu görünüyor yani Single channel olduğunu gösteriyor fakat.
AIDA64 uygulamasında yol türü Dual channel yazıyor.
CPU Z uygulamasındada yalnızca slot1 de 16 GB RAM olduğu görünüyor diğer slotlar ise boş.
Bu laptopta tek slot 16 mı var yoksa çift slot 8 GB RAM mi var?
RAM yükseltmek istiyorum 2x16 yapmak istiyorum o yüzden bunları öğrenmem lazım. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• aidamemory.PNG
    aidamemory.PNG
    54,5 KB · Görüntüleme: 39
  • cpuzmemory.PNG
    cpuzmemory.PNG
    19 KB · Görüntüleme: 38
  • cpuzmemory2.PNG
    cpuzmemory2.PNG
    20,6 KB · Görüntüleme: 41
  • görevyöneticisi.PNG
    görevyöneticisi.PNG
    30,8 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Laptopta iki slot var ve stok olarak bir dolu bir boş olarak geliyor. Sendeki 16 GB RAM ilk slotta ikincisi boş. Aynı RAM'den alıp doldurabilirsin.
Arkadaşın dediği gibi CPU-Z yanlış gösteriyor. Aynı laptop bende de var çift slotluymuş hatta geçen hafta doldurdum ikinci slotu.

Laptopta iki slot var ve stok olarak bir dolu bir boş olarak geliyor. Sendeki 16 GB RAM ilk slotta ikincisi boş. Aynı RAM'den alıp doldurabilirsin.

Çözüm
Laptopta iki slot var ve stok olarak bir dolu bir boş olarak geliyor sendeki 16 GB RAM ilk slotta ikincisi boş aynı RAM'den alıp doldurabilirsin.

Laptopta iki slot var ve stok olarak bir dolu bir boş olarak geliyor sendeki 16 GB RAM ilk slotta ikincisi boş aynı RAM'den alıp doldurabilirsin.

Teşekkür ederim aradığım cevap buydu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı