Çözüldü Acer Nitro 5 AN515-58 Touchpad'i çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
Acer Nitro 5 AN515-58 modeli kullanmaktayım. Genelde çalışıyordu ama sanırım bugün çalışmamaya başladı. Neden kaynaklı olabilir? Kapatma tuşu varsa yanlışlıkla kapatmış olabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
"F" tuşları üzerinde semboller vardır. Touchpad şekline benzeyen bir tane olması lazım.
Nitro 5 AN15-43 kullanıyorum, benimki F7 üzerinde. Fotoğraf yükleyebilirseniz tuşlara bakabilirim. Eğer çalışmazsa sorun başka bir şey olabilir.
Çözdüm çok sağ olun. Bugün BIOS'a girmiştim, FN + F2 kombinasyonunu kullandığımda touch pad kapanmış. Dediğinizi düşündüm dedim deneyeyim belki olur ve oldu da. Çok teşekkürler.
"F" tuşları üzerinde semboller vardır. Touchpad şekline benzeyen bir tane olması lazım.
Nitro 5 AN15-43 kullanıyorum, benimki F7 üzerinde. Fotoğraf yükleyebilirseniz tuşlara bakabilirim. Eğer çalışmazsa sorun başka bir şey olabilir.

Çözdüm çok sağ olun. Bugün BIOS'a girmiştim, FN + F2 kombinasyonunu kullandığımda touch pad kapanmış. Dediğinizi düşündüm dedim deneyeyim belki olur ve oldu da. Çok teşekkürler.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı