Acer Nitro 5 AN515-58 Windows 10 için sürücü yok

saHran

Hectopat
Yer
Ankara
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
m2 SSD
Ekran kartı
RTX4060
İşlemci
İ7 12700H
Günaydın herkese.
Acer Nitro 5 AN515-58 bilgisayarıma Windows 10 kurdum fakat bilgisayarın kendinde gelen sürücü yükleme programı Windows 11 desteklediğini söylüyor.
Sürücü eksiklerim var intenetten baktım ve bulamadım nereden nasıl indirebilirim bir sürü sürücü ve uygulama indirmem gerekebilir.
Başka bir konuda Windows Update otomatik sürücüleri indirecektir demiş fakat bende eksik sürücüler halen var.
Neden Windows 10'a geçtin diye sorarsanız Windows 11'e halen alışamadım ve bana biraz yavaş, hantal gibi geldi.

Ekran Görüntüsü (1).png

Aygıt Yöneticisi bu durumda.

Son düzenleme:
Gardaşım hiç telaş yapma halledeceğiz 🙂 Öncelikle yeni bilgisayarın hayırlı olsun.

Bildiğin üzere, sürücülerin daha güncel versiyonları için Acer'in sitesinden indirmekte fayda var. Sen de açmışsın zaten ürün destek sayfasını. Orada Win 11 yazmasına takılma, Win 10 için de çalışıyor.

Sürücü listesinde bulunan; BIOS, Chipset, DPTF, Intel GNA, IO Drivers, IRST'yi bir indir kur bakalım. Büyük ihtimalle 2 veya 3 tane eksik aygıt kalacaktır. Şimdi gelelim en önemli yere...

Bu modelde Realtek'in güncel ses sürücüsü olan "6.0.9514.1" setup'ı hoparlörlerde olur olmadık hışırtı yapıyor. Bu sebeple eski sürüm olan "6.0.93.09.1" i kurmanı şiddetle tavsiye ederim.

Görüntü sürücülerini kurmuşsun zaten, orada bir sıkıntı görünmüyor. Sağlıcakla kal 🤠

Gardaşım hiç telaş yapma halledeceğiz 🙂 öncelikle yeni bilgisayarın hayırlı olsun.

Bildiğin üzere, sürücülerin daha güncel versiyonları için Acer'in sitesinden indirmekte fayda var. Sen de açmışsın zaten ürün destek sayfasını. Orada Windows 11 yazmasına takılma, Windows 10 için de çalışıyor.

Sürücü listesinde bulunan; BIOS, chipset, dptf, Intel gna, IO drivers, ırst'yi bir indir kur bakalım. Büyük ihtimalle 2 veya 3 tane eksik aygıt kalacaktır. Şimdi gelelim en önemli yere...

Bu modelde Realtek'in güncel ses sürücüsü olan "6.0.9514.1" Setup'ı hoparlörlerde olur olmadık hışırtı yapıyor. Bu sebeple eski sürüm olan "6.0.93.09.1" i kurmanı şiddetle tavsiye ederim.

Görüntü sürücülerini kurmuşsun zaten, orada bir sıkıntı görünmüyor. sağlıcakla kal 🤠

Eyvallah kankam eğer bir sorun çıkarsa yazacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı