Acer Nitro 5 AN515 alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ming-bilgisayar-nh-qm0ey-00b-pm-HBC00006LXMQ3 bu laptop bu civar bütçeler için iyi midir? Bu bütçede tavsiyeniz var mıdır?

Dün YouTube'da bu cihazın incelemesini izledim GTA 5'te en yüksek ayarda 100derece olduğunu gördüm ki yorumlarda da belirttim, içerik sahibi bu yüzden Turbo Boost'u kapattığını söyledi. Ekranı falan güzel ama sanki ısınması fazla gibi geldi bana direkt kendim kullanmadığım icin kesin bir şey diyemem

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınır. Normalde Lenovo LOQ önerecektim ama fiyatı 3 günde 5K arttığı için önermiyorum.
Bu modelin paneli daha kötü ama daha az ısınıyor ve pil ömrü daha fazla.

Alınır. Normalde Lenovo LOQ önerecektim ama fiyatı 3 günde 5K arttığı için önermiyorum.
bu modelin paneli daha kötü ama daha az ısınıyor ve pil ömrü daha fazla.

Hocam üstteki videoyu tekrar düzgünce izledim, dümdüz cihaz ısındığı için işlemciyi kısıtlıyor. Bu şekilde ne oyun oynatır doğru dürüst ne iş yaptırır. Bence hiç alınabilir gibi durmuyor. ( Acer )

Hocam üstteki videoyu tekrar düzgünce izledim, dümdüz cihaz ısındığı için işlemciyi kısıtlıyor. Bu şekilde ne oyun oynatır doğru dürüst ne iş yaptırır. Bence hiç alınabilir gibi durmuyor. ( Acer )
Teşekkür ederim bunun bi çözümü falan yok mudur acaba? Dediğiniz gibi işlemciyi kısıtlarsa bi işe yaramaz.

Bu modelin paneli daha kötü ama daha az ısınıyor ve pil ömrü daha fazla.
Anladım hocam sağolun.

Teşekkür ederim bunun bir çözümü falan yok mudur acaba? Dediğiniz gibi işlemciyi kısıtlarsa bir işe yaramaz.

Videoyu izlerseniz, kullanıcı bu yüzden termalpadlerin değiştirilmesini ve termal macunun değiştirilmesi gerektiğini bu sayede daha iyi performans vereceğini söylüyor ancak şöyle bir gerçekte var ki iyi performans verip de 90-100 derecede çalışacaksa bence yine iyi değil, cihaz daha erken yıpranır.

Teşekkür ederim bunun bi çözümü falan yok mudur acaba? Dediğiniz gibi işlemciyi kısıtlarsa bi işe yaramaz.

Anladım hocam sağolun.
Düşünün adam turboboostu kapattığını belirtti, bu resmen işlemciyi hadım etmek gibi bir şey :D

Videoyu izlerseniz, kullanıcı bu yüzden termalpadlerin değiştirilmesini ve termal macunun değiştirilmesi gerektiğini bu sayede daha iyi performans vereceğini söylüyor ancak şöyle bir gerçekte var ki iyi performans verip de 90-100 derecede çalışacaksa bence yine iyi değil, cihaz daha erken yıpranır.

Düşünün adam turboboostu kapattığını belirtti, bu resmen işlemciyi hadım etmek gibi bir şey :D
Anladım hocam hemen kaçıyorum bu bilgisayardan :D

Anladım hocam hemen kaçıyorum bu bilgisayardan :D

Yine de siz başka videolara da bakabilirsiniz ben ısındığını tahmin edebiliyordum zaten de bu kadar olduğunu bilmiyordum. 90 derecelere normal diyen çok kişi var ancak daha serin çalışanların olduğunu bilipte bunu almak bence çok saçma olurdu. Ekranı düşük msli cart curt diye övende var inan 30ms bile olsa düz kullanıcının fark edeceğini sanmıyorum :D

YouTubeda Cihaz TV genel olarak detaylı videolar çekiyor ordan cihazlara bakabilirsin.

Yine de siz başka videolara da bakabilirsiniz ben ısındığını tahmin edebiliyordum zaten de bu kadar olduğunu bilmiyordum. 90 derecelere normal diyen çok kişi var ancak daha serin çalışanların olduğunu bilipte bunu almak bence çok saçma olurdu. Ekranı düşük msli cart curt diye övende var inan 30ms bile olsa düz kullanıcının fark edeceğini sanmıyorum :D

YouTubeda Cihaz TV genel olarak detaylı videolar çekiyor ordan cihazlara bakabilirsin.
Sağolun herkes sizin gibi detaylı anlatmakla uğraşmazdı teşekkür ederim. Dediğiniz gibi panelden kısıp daha düzgün bişey almak mantıklı olur. Dediğiniz kanala da göz attım biraz teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı