MSI Afterburner, 70 derece de çalışmasının pek imkanı yok. CPU sıcaklığı mı bu GPU mu?Omen hub programından bakıyoruz yanımda şu an arkadaşımın laptopu. Başka bakabileceğimiz bir yer var mıdır?
MSI Afterburner, 70 derece de çalışmasının pek imkanı yok. CPU sıcaklığı mı bu GPU mu?Omen hub programından bakıyoruz yanımda şu an arkadaşımın laptopu. Başka bakabileceğimiz bir yer var mıdır?
Bana da normal gelmedi, oyunu ilk açtığı 5dksında mı sıcaklıklar böyle, altında soğutucu var mıymış vs biraz daha detay verseydi keşke.
Hocam HP 250 nit %45 NTSC diye biliyorum.
MSI Afterburner, 70 derece de çalışmasının pek imkanı yok. CPU sıcaklığı mı bu GPU mu?
MSI Afterburner, 70 derece de çalışmasının pek imkanı yok. CPU sıcaklığı mı bu GPU mu?
Olabilir, 60 derece işlemci sıcaklığı çok değişik.Hayır hocam bayağı oynuyoruz ısınmıyor PC. Omen Gaming Hub programından bakıyoruz. Laptopun kendi yazılımı.
Afterburner'da CPU sıcaklığı görünmüyor anlamadığımız şekilde. CPU 60-65 arası genelde. GPU 70'lere çıkıyor.
Acaba Omen programı mı yanlış gösteriyor?
Olabilir, 60 derece işlemci sıcaklığı çok değişik.
Neden problem olsun?Hocam Omen yanlış gösteriyormuş. Core Temp diye bir uygulama indirdik yan yana oynadık bu sefer de ikimizin de sıcaklıklar 85'lere çıktı oyunda. Acaba benim 6'lı prizimde mi problem var?
Neden problem olsun?
Omen yanlış gösteriyor muhtemelen. Victus gibi giriş seviye model o sıcaklıklarda çalışmaz.Arkadaşım evinde bu kadar ısınmadığını söylemişti ama Omen'dan bakıyordu o. Yarın da onun evinde deneyeceğiz.
Omen yanlış gösteriyor muhtemelen. Victus gibi giriş seviye model o sıcaklıklarda çalışmaz.
HWINFO, MSI Afterburner bunlardan bak.Hocam çalışıyor ya. Bugün arkadaşımda denedik 68 derece oynadı Forza Horizon'u Ultra ayarlarda. Core Temp'ten baktık. Ben 82 derece oynadım.
HWiNFO, MSI Afterburner bunlardan bak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.