Ekran benim için gayet iyi konsol oyunucusuydum fakat bu olay göreceli bir şey size farklı gelebilir. Misal 4K ekran kullanan biri için normaldir.
Bu arada hocam geldi mi ürününüz, kurulumda sorun yaşarsanız yardımcı olabilirim.
@Artoria Pendragon hocam CMD'e systeminfo yazıyorum komut çalışmıyor W11'den mi kaynaklı iyice şüphelenmeye başladım saat fazla çıkınca. 6 saat 37 kez çalıştırılma sıfır laptop için normal gelmedi bana hocam ya
@mayhemxx hocam siz de gelince Crystalmarkinfo'u indirip bakabilir misiniz rica etsem. CrystalDiskMark burada mevcut.
Hocam IPS panel zaten LCD olmuş oluyor hatta IPS LCD diye geçer. Bu ekran 17.3 inc IPS LED bir panel. LCD ust baslik bu yazdiklarim alt baslik oluyor gibi dusunebilirsiniz.
RAM'ler de 8+8 olarak geliyor gorseli bizzat kendim cektim.
Bazilari da LED degil diyor hayir arkadasim 2023 yilina gelmisiz tabii ki de LED. LED zaten bir aydinlatma cesidi LCD'nin arka aydinlatma teknolojisinin bir cesidi oluyor.
Acer bunu sitesinde belirtmis bunu da ekliyorum.
Monster'ın sitesinde laptoplarının ekranından LED diye bahsediyor aslinda bu bir cesit oyuna giriyor bakin ustte ne kadar guzel anlatilmis.