Acer Nitro 5 AN517-55-5663 alınır mı?

Bu arada kullanan bir arkadaş sağolsun yazmış. Panel %45 NTSC renk gamı, 16ms, 144hz HDR

Bellekler 2x8

Ssd

Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD​

@Artoria Pendragon hocam merhaba, Crysaldiskinfo'dan değer baktım SSD çalıştırılma süresi 9 saat ve 37 kez çalıştırılmış ben bunu baktığımda 2 saat kullanmıştım (Windows kurulumu+driverlar vs yaptım işte) sanırım çalıştırılma sayısı değeri de daha düşük olacaktır. Bu normal mi hocam, testlerden falan mı geçiyor.

Dostum sence ASUS TUF 4050 mi yoksa bu bilgisayar mı?

17.3 şart değilse tabii ki de TUF 4050 güncel bir ekran kartı sizi bayağı götürür alabilirseniz tabii 4060 alın 8 GB VRAM laptoplar için çok iyi değerdir bence ama onun harici 4050 ise güzel 3060'dan zaten DLSS 3 desteğide var fark atar.

ASUS'ta 8 GB RAM vardı sizce 8 daha ben alıp 16 mı yapayım yoksa 8'i çıkartıp 16+16 mı yapayım. 8 GB RAM 600 TL, 16+16 RAM 2.5k

Bence 32 GB RAM yap neden diye soracaksan laptoplarda VRAM az oluyor mobil ekran kartları oldukları için 32 GB RAM ile VRAM oyunda yetersiz kalsa bile rahatlıkla oynayabilirsiniz test videolarını izlemiştim bildiğim kadarıyla böyle.

Son düzenleme:
@Artoria Pendragon hocam merhaba, Crysaldiskinfo'dan değer baktım SSD çalıştırılma süresi 9 saat ve 37 kez çalıştırılmış ben bunu baktığımda 2 saat kullanmıştım (Windows kurulumu+driverlar vs yaptım işte) sanırım çalıştırılma sayısı değeri de daha düşük olacaktır. Bu normal mi hocam, testlerden falan mı geçiyor.

Normal gibi hocam, çoğu cihazda benzer sürede geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı