Acer Nitro 5 AN517-55 Fan sesi fazla geliyor

noble06

Decapat
Daha fazla  
Selam, 3 hafta kadar önce burada laptop tavsiyesi alırken en sonunda tavsiyelerle Acer Nitro 5 AN517-55 modelini almaya karar verdim. Birkaç gündür de oyun indirdim ve oynuyorum. Performansından, görüntü kalitesinden her şeyinden çok memnunum ancak fan çok gürültülü çalışıyor. CPU 92-93 dereceleri görüyor. Bunun için internette araştırma yaptım ancak bir sonuç elde edemedim. Nitro Sense uygulamasında bir problem mi var bilmiyorum. Az önce yaklaşık 20-25 dakika CS:GO oynadım ve Nitro Sense ekran görüntüsü aldım. İlk resim oyunu kapatır kapatmaz (oyun oynarken 5000-6000 arasında) 2.si ise oyunu kapattıktan sonra çekildi. Bu bir problem mi? Yardımcı olursanız sevinirim. 3

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-14 173410.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-14 173410.png
    397,2 KB · Görüntüleme: 63
  • Ekran görüntüsü 2023-06-14 173916.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-14 173916.png
    208,8 KB · Görüntüleme: 50
Hocam sizin tavsiyenizle aldım gerçekten canavar gibi laptop. Günlük işleri yaparken hiç gürültü yok ancak oyuna girdiğim an deli gibi fan sesi geliyor. Sessiz moda aldığımda idare eder seviyeye geliyor ancak bu modda oyun oynamak muhtemelen zarar verecektir. Arkadaşımın monster laptopu var bunun sesini duyunca şaşırdı. Buna alışmaktan başka çarem yok mu :D
Problem değil, normal.

Hocam sizin tavsiyenizle aldım gerçekten canavar gibi laptop. Günlük işleri yaparken hiç gürültü yok ancak oyuna girdiğim an deli gibi fan sesi geliyor. Sessiz moda aldığımda idare eder seviyeye geliyor ancak bu modda oyun oynamak muhtemelen zarar verecektir. Arkadaşımın monster laptopu var bunun sesini duyunca şaşırdı. Buna alışmaktan başka çarem yok mu :D
Maalesef yok hocam, sessiz mod zarar vermez ek olarak, sadece daha az performans alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı