Acer Nitro 5 çok ısınıyor

cettoo

Kilopat
Daha fazla  
Cihaz: Acer Nitro 5 4060 ve 32 GB RAM olan modeli. 2. bir ekran bağlı olarak kullanıyorum, çift ekran gibi düşünün. İşlemcinin %40-50 bile kullanılırken 90 derecelerde seyrediyor, aynı anda yaptığım en fazla. İşlem Chrome açıkken oyun oynamak. Soğutucu önerileriniz var ise yazın, almayı düşünüyorum. Ayrıca bildiğiniz bir ayar vs. varsa onları da yazabilirsiniz Chrome'un ayarlarından falan. Çünkü oyundan çok Chrome işlemciyi harcıyor nasıl oluyorsa.

Cihaz: Acer Nitro 5 4060 ve 32 GB RAM olan modeli. 2. bir ekran bağlı olarak kullanıyorum, çift ekran gibi düşünün. İşlemcinin %40-50 bile kullanılırken 90 derecelerde seyrediyor, aynı anda yaptığım en fazla. İşlem Chrome açıkken oyun oynamak. Soğutucu önerileriniz var ise yazın, almayı düşünüyorum. Ayrıca bildiğiniz bir ayar vs. varsa onları da yazabilirsiniz Chrome'un ayarlarından falan. Çünkü oyundan çok Chrome işlemciyi harcıyor nasıl oluyorsa.

Nitro 5 aldım, 1 hafta kullandım o kadar fazla sorun çıkardı ki iade ettim. Isınmalar, fan sesleri vs. Komple Acer'lik bir sorun sanırım, iade edebiliyorsanız direkt iade edin.

Undervolt yapıp fan ayarlarıyla oyna, düzelmiyorsa bir daha Acer alma. Ben de 2 Acer kullandım hep sorun yaşadım yazılım açısından.

Nitro 5 modellerinin çoğunda undervolt ayarı kilitli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı