Acer Nitro 5 CPU 0 GHz hatası


Eğer komşu illerden almak isterseniz bunu almanızı şiddetle tavsiye ederim işinizi çok görecektir.



Gittiğinizde ilk işiniz testlerini yaptırmak olsun hocam onun dışında sorun yok :D
Ve attığın linkteli bilgisayarda rtx 3050 varmış başlığa 3060 yazmış kenidisi
1758025284388.png
 
Onu şimdi görüyorum herhalde başlığa bakıp atlayacak birini bulmaya çalışıyor, siz 3050 Ti olandan şaşmayın hocam.

Tamamdır reisim şu iade için adamı arayacağım şimdi durumdan haberdar ederim seni

Onu şimdi görüyorum herhalde başlığa bakıp atlayacak birini bulmaya çalışıyor, siz 3050 Ti olandan şaşmayın hocam.

Reis iade işi olmadı gittik bakım yaptırdık adam temizledi macun falan değişti şu anda PC'yi yeni denedim CS 2 falan inmişti girdim menüde yine aynı hatayı verdi oyun donmaya başladı sonra görev yönetici açtım 0:19 GHz yani sabah laptop bakımına 1000 TL param gitti şimdi öğlen yine götüreceğim yine 3-4 bin TL param gideceğim hayattan soğudum şu an
 
Son düzenleme:
Tamamdır reisim şu iade için adamı arayacağım şimdi durumdan haberdar ederim seni.

Reis iade işi olmadı gittik bakım yaptırdık adam temizledi macun falan değişti şu anda PC'yi yeni denedim CS 2 falan inmişti girdim menüde yine aynı hatayı verdi oyun donmaya başladı sonra görev yönetici açtım 0:19 GHz yani sabah laptop bakımına 1000 TL param gitti şimdi öğlen yine götüreceğim yine 3-4 bin TL param gideceğim hayattan soğudum şu an.

Hocam öncelikle geçmiş olsun yaşadığınız durumla alakalı.
Öğlen götürdüğünüzde adama durumu izah edin gözünüzün önünde denesin eğer işinde uzman biriyse zaten anlayacağını düşünüyorum.
Söylemeden geçemeyeceğim eğer bilgisayarı absürt derecede ucuz fiyatlara aldıysanız ve iade kabul etmiyorsa size kronik mal satmış olma ihtimalide var.

Yanlış bir bilgi vermek istemiyorum fakat işlemci sıcaklığıyla alakalı gibi gözüküyor ya da BIOS ayarlarınızda bir sorun var önerim dediğim gibi uzman birine danışıp yardım almanız.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı