Acer Nitro 5 Dezavantajları Nedir?

XXXlimon

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi, Acer Nitro 5'in kötü yanları nelerdir? Isınma sorunu veya herhangi olumsuz bir donanımsal sorunu mevcut mu? Yerel mağazalarımdan bir laptop almaya karar verdim, aslında 3060 içeren Lenovo Ideapad Gaming 3 gibi bir şey alacaktım ancak yerel mağazalarımda Lenovo Legion 5 gibi biraz yüksek fiyatlı modeller kalmış sadece. 3050'li Acer Nitro iyi midir kullanan, deneyimi olan varsa deneyimini paylaşırsa sevinirim.

Bu arada arkadaşlar bu bilgisayarlarda herhangi bir sorun var mıdır ısınma tarzı, HP Victus-HP Omen

Son düzenleme:
Önce bütçe belirleseniz daha sağlıklı olur. Ayrıca internette bütçenize uygun daha iyi donanımlı modeller de bulabilirsiniz.

Önce bütçe belirleseniz daha sağlıklı olur. Ayrıca internette bütçenize uygun daha iyi donanımlı modeller de bulabilirsiniz.
Biliyorum hocam, bütçem ayarlı 20-26k civarı. Ancak ailem internetten alışveriş yapmamak konusunda kararlı, ne yaptıysam ikna edemedim.

Biliyorum hocam, bütçem ayarlı 20-26k civarı. Ancak ailem internetten alışveriş yapmamak konusunda kararlı, ne yaptıysam ikna edemedim.

Acer iyidir bunu al o zaman bare:

Kötü olmuş, üzüldüm. 26k ya 3060 ekran kartlı i7-12700H olan güzel bir laptop alabilirdiniz.
Bunu alamadığım için içim yanıyor, ama yapacak birşey yok.

Acer iyidir bunu al o zaman bare:
Sağlam gözüküyor, yarın vatan bilgisayara uğrayayım o zaman. Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı