Acer Nitro 5 dizüstü bilgisayara format atılmalı mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (49).png
    337,4 KB · Görüntüleme: 20
Bu yeterli olur mu sizce performans arttırımı için?

Termal macun yenileme işlemi yapmanız, gerekirse özel bir bakım kiti ile laptop içerisinde toz ve kir birikintilerini temizleniz lazım. Performans artışı yapabilir.

Hocam

Hocam burada veriler temizlensin mi seçenğine ne diyeyim? En kökten sıfırlamayı yapmak istiyorum dediğim gibi

Hocam tüm verileri silmek istiyorsanız evet tuşuna basın. Önemli verileriniz var ise fotoğraf, dosya, parolalar bunları bir yerde yedekleyin.

Evet deyin hocam.
hocam dediğiniz gibi evet tuşuna bastım bilgisayar yeni gibi açıldı. Ardından sadece steam indirdim ve bir tane oyun indirdim. Sabah bi uyandım bütün dosyalarım geri gelmiş. Msi afterburnerdan tutun da chatengine kadar. Hatta oyunların simgelerini bile masaüstüne indirmiş. Yani sıfırlarken sadece oyunların asıl dosyalarını bir de birkaç programı silmiş. Halbuki ben en kökten sıfırlama seçeneklerini seçtim nasıl olur bu aklım almıyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

neyse hocam yapacak bir şey yok tekrar sıfırlamam uzun sürer artık, bu yukarıda attığınız acer sitesindeki dosyalardan hangilerini indireyim?

Neyse hocam yapacak bir şey yok tekrar sıfırlamam uzun sürer artık, bu yukarıda attığınız Acer sitesindeki dosyalardan hangilerini indireyim?

İnmeyen bir şey yoksa oradan bir şey indirmene gerek yok.
Buradan ekran kartı sürücüsünü hallet yeter.
Sizin model de DTS X Ultra var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…