sizce ayarlar üzerinden sıfırlamak yeterli olur mu yoksa biosSıfırlama yapın o zaman hocam ayrıca bakım yapmanızı öneririm 2 yıl çok fazla laptoplar için.
Sizce ayarlar üzerinden sıfırlamak yeterli olur mu yoksa BIOS.
Üzerinden mi sıfırlayayım? BIOS üzerinden sıfırlamay bilmiyorum USB m de yok pek riske atmak istemiyırum.
Üzerinden mi sıfırlayayım? BIOS üzerinden sıfırlamay bilmiyorum USB m de yok pek riske atmak istemiyırum.
hocam şu anda flashım da yok ve dediğim gibi hiç hakim değilim biosa onun için ayarlar üzerinden yapıcam gibiAyarlar üzerinden sıfırlamak senin için en doğru ve güvenli yöntemdir.
BIOS falan hiç uğraşmamış olursun.
Ama kendine güvenip sıfırdan USB bellek üzerinden format atabilirsin ya da bilgili bir arkadaşın varsa onunla beraber de format atabilirsin çünkü böyle format atmak en temiz hali.
Hocam şu anda flashım da yok ve dediğim gibi hiç hakim değilim BIOS'a onun için ayarlar üzerinden yapacağım gibi.
Hocam şu anda flashım da yok ve dediğim gibi hiç hakim değilim BIOS'a onun için ayarlar üzerinden yapacağım gibi.
Sıfırlamayı yaptıktan sonra attığım linkten modeli girip sürücüleri indrin hepsini değil çoğunu Windows indiriyor otomatik zaten.Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye
Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin.www.acer.com
hocam bunların hangisini indirmem gerektiğini nerden bileceğim peki? çok fazla şey var çünküSıfırlamayı yaptıktan sonra attığım linkten modeli girip sürücüleri indrin hepsini değil çoğunu Windows indiriyor otomatik zaten.Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye
Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin.www.acer.com
Hocam bunların hangisini indirmem gerektiğini nereden bileceğim peki? Çok fazla şey var çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.