Acer Nitro 5 ekran kartı 91 dereceye çıkması normal mi?

eminanlar15

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemcim 92, ekran kartım 91 derece, normal mi?

En son ne zaman bakım yaptınız?

Gaming laptoplarda bu değerler normal. Çoğu 100 dereceye kadar kabul edilebilir sayılıyor. Normal bilgisayarların sıcaklık değerleri ile kıyaslamamak gerek.

Gaming laptoplarda bu değerler normal. Çoğu 100 dereceye kadar kabul edilebilir sayılıyor. Normal bilgisayarların sıcaklık değerleri ile kıyaslamamak gerek.
cpu için evet ama ekran kartı 90 derece görmez hocam normal değil gpu için.

Hocam işlemci bu havada bence normale yakın ama ekran kartı ne öyle normal diyenlere sakın aldırmayın benim ekran kartım 75'i geçmedi ekran kartında ya sorun vardır ya da bakım vakti gelmiştir 91 derece nedir?

Ekran kartım 4050 140 w
İşlemci ve ekran kartı modelini yazsanız çok faydası olurdu.
İşlemci i5 12500h

En son ne zaman bakım yaptınız?
Hocam pcyi alalı 1 yıl olmadı

cpu için evet ama ekran kartı 90 derece görmez hocam normal değil gpu için.
Hocam gpu eskiden 80 falan oluyordu Allah aştına bu nitroları nasıl soğutacağız bir yolu yordamı yok mu

Hocam işlemci bu havada bence normale yakın ama ekran kartı ne öyle normal diyenlere sakın aldırmayın benim ekran kartım 75'i geçmedi ekran kartında ya sorun vardır ya da bakım vakti gelmiştir 91 derece nedir?
Hocam oyun oynatıyor ama bir problem var mıdır gpu da

Olabilir hocam 91 derece çok yüksek işlemci için olsa normal derdik ama bunu ekran kartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…