Acer Nitro 5 ekran kartı 91 dereceye çıkması normal mi?

Ekran kartım 4050 140 w

İşlemci i5 12500h

Hocam pcyi alalı 1 yıl olmadı

Hocam gpu eskiden 80 falan oluyordu Allah aştına bu nitroları nasıl soğutacağız bir yolu yordamı yok mu

Hocam oyun oynatıyor ama bir problem var mıdır gpu da
O işlemci için o sıcaklık fazla. Ekran kartı zaten fazla. Fanlar temiz mi? Hava akışı doğru sağlanıyor mu? Olmadı servise gönderin macun değişikliği yapılsın.

ben de daha yeni almıştım 2 gün bende kaldı cs2 de 92 dereceyi gördü,problemli bir cihaz bence geri gönderdim lenovo loq almayı düşünüyorum o da 25,5k olmuş :(

O işlemci için o sıcaklık fazla. Ekran kartı zaten fazla. Fanlar temiz mi? Hava akışı doğru sağlanıyor mu? Olmadı servise gönderin macun değişikliği yapılsın.

Hocam 12. Nesil Intel işlemciler bu şekildeymiş yanıyor diyorlar ve normal diyorlar diğer Nitro'lardaki konulara baktım da

Olabilir hocam 91 derece çok yüksek işlemci için olsa normal derdik ama bunu ekran kartı.
Hocam 80 normal midir

Hocam 12. nesil Intel işlemciler bu şekildeymiş yanıyor diyorlar ve normal diyorlar diğer Nitro'lardaki konulara baktım da.

Bu soğutma alakalı. Aorus ve Legion gördüm kullandım 12700H. Nitro kadar ısındığını görmedim hiç.

Hocam 80 normal midir?

80 CPU sıcaklığı oyunlar için ideal bile sayılır. Çok fazla gözünüzde büyütmeyin bence. Anlık dalgalı şekilde 90-95 görülebilir gayet normal (termal ya da macun sorunlu olsun ya da olmasın) stabil şekilde 76-88 CPU sıcaklığı öp başına koy.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı