Acer Nitro 5 fan dönmeme problemi

Archiel

Megapat
Daha fazla  
Laptopun GPU fanı dönüyor fakat CPU fanının dönmediğini fark ettim. Predator Sense uygulamasında da dönmediğini gösteriyor hali hazırda garantim devam ediyor, şimdi ben alt kasayı açsam garanti kapsam dışı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer'in kendi sitesinde laptopunuz ile ilgili şöyle bir yorum var " Fazla kullanımda ek güçlendirme gerektiğinde Acer CoolBoost™ ile soğutmayı kontrol altına alın. "

Anladığım kadarıyla yük altında daha fazla soğutma sağlamak için ekstra bir fan hızı sağlıyor. Bu özelliği aktif ederek, CPU fanının bu özellik aktif edildikten sonra dönüp dönmediğini kontrol eder misiniz ?

Garantisi devam eden ürünlere kesinlikle müdahele etmeyin. Garanti kapsamının dışında kalır.

Ayrıca, CPU fanı dönmeden tahminimce bilgisayar sadece birkaç dakika açık kalabilir, belirli bir sıcaklık seviyesine ulaştıktan sonra kendini korumak amacıyla kapatır. CPU fanı aslında çalışıyor ama çok yavaş döndüğü için siz yanılıyor olabilir misiniz ?

Hocam biz dün akşam oyunda karşılaşmıştık çıkmak durumunda kaldım konuşamadık. Bilgisayarda bir anormallik olduğu aşikardı. Benzer durumu yaşayanların tavsiyesiyle halledebilecek olursan iyi ama bunun dışında servise göndermen en mantıklısı olacaktır. İstersen servisi arayıp direkt onlara da sorabilirsin göndermeden önce.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı