Acer Nitro 5 fanları nasıl kapatılır?

Kreutzer

Decapat
Katılım
17 Ekim 2020
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba. Çok severek aldım ve hala severek kullanıyorum 1 konu hariç. Arkadaşlar bilgisayarın fanı her zaman çalışıyor. Özele alıyorum en alt seviyeye getiriyorum yine çalışıyor. Otomatiğe alıyorum, ısı seviyesi iyi olmasına rağmen yine çalışıyor. Fazla ses gelmiyor ama kulaklık takmadan oturunca çok rahatsız ediyor. Kütüphane de rahatsız eder milleti diye düşünüyorum. Ben bu fanları nasıl kaparım? Nitrosense kullanıyorum ama dediğim gibi tam model Acer Nitro 5 NHQ7MEY001. cevap için şimdiden teşekkürler.
 
Laptoplara fan, o donanımların pasif soğutmayla çalışamayacağı için konulur zaten. Fanı durduramazsınız diye biliyorum (içini açıp bağlantısını kesmedikten sonra). Durdursanız bile sistem bir süre sonra kapanır aşırı ısınmadan.
 
Bu üreticinin koyduğu ayarla alakalı bir şey. BIOS güncellemesi ile yeni olarak gelebilir ya da değişebilir. Gaming laptoplarda fan sürekli olarak çalışır diye bir şey yok. Kendi kullandığım ASUS TUF Laptop'ta son gelen BIOS güncellemesi ile işlemcinin fanı 45 dereceyi geçmedikçe çalışmıyor.
 
Herkese merhaba şu siteden laptopum için BIOS Update olduğunu gördüm Ürün Destek | Acer Türkiye ancak birden fazla Update var normalde en güncel olanı yüklerdim ancak modeli doğru girmeme rağmen i7 işlemci sorunları düzeltildi yazıyor son güncellemede acaba onu yüklesem sıkıntı çıkar mı ya da oradaki bütün güncellemeleri yapmak mı lazım yardım edebilecek var mı? Laptop tam modelım snıd: 03203910934 Nitro AN515-55 teşekkürler şimdiden
 
BIOS güncellerken dikkat edin. Yanlış güncelleme yapmak bilgisayarınızın teknik servislik olmasına neden olur?
 

Geri
Yukarı