8 GB RAM eklemek FPS'i bir nebze arttırıp Dropları azaltacaktır. Dual Channel kullanımı diye de geçer.Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce Gaming laptop aldım fakat aşırı şekilde oyunlarda takılma FPS düşmesi düşük FPS gibi sorunlar yaşıyorum. Ekran kartı kullanımını kontrol ediyorum, harici ekran kartını kullanırken bu sorunları yaşıyorum. Tek slot 8 GB RAM var, garantiye gönderip 8 GB daha RAM eklesem Dual Channel olarak kullanıp ve 16 GB RAM olduğu zaman bu sorunum ortadan kalkar mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Oynadıgım oyunlar, PUBG, Valorant, CS:GO, LoL tarzı FPS oyunlar. I ürün linki.
Acer Nitro 5 Core i5 9300H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 Core i5 9300H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce Gaming laptop aldım fakat aşırı şekilde oyunlarda takılma FPS düşmesi düşük FPS gibi sorunlar yaşıyorum. Ekran kartı kullanımını kontrol ediyorum, harici ekran kartını kullanırken bu sorunları yaşıyorum. Tek slot 8 GB RAM var, garantiye gönderip 8 GB daha RAM eklesem Dual Channel olarak kullanıp ve 16 GB RAM olduğu zaman bu sorunum ortadan kalkar mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Oynadıgım oyunlar, PUBG, Valorant, CS:GO, LoL tarzı FPS oyunlar. I ürün linki.
Acer Nitro 5 Core i5 9300H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 Core i5 9300H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
FPS düşmesi ve drop varsa bu 8 GB RAM'le alakası yok, bunların olmaması lazım, bozukluk var demek ki garantiye verin ya da iade edin.
FPS düşmesi ve drop varsa bu 8 GB RAM'le alakası yok, bunların olmaması lazım, bozukluk var demek ki garantiye verin ya da iade edin.
Bu Nitro 2020 öncesi, bunlar ısınma sorunlu niye aldınız bunu.
Önceki Nitro 5'lerde tek fan oluyordu ve asla yetmiyordu. Bu modelde öyle ise muhtemelen sıcaklık temelli bir sorundur.
8 GB RAM eklemek FPS'i bir nebze arttırıp dropları azaltacaktır. Dual Channel kullanımı diye de geçer.
Ancak kritik seviyede FPS düşüyor ise ilk bakacağımız şey sıcaklıklardır. Bize FPS düşünün nasıl olduğunu anlatır mısınız? Birden 15 FPS'lere mi düşüyor mesela? Bunun gibi mi?
İşlemci sıcaklığını ve GHz değerlerinizi merak ediyorum. Paylaşabilir misiniz?
Büyük ihtimalle çift kanal RAM ile geçer ama siz yine de 1. kısım hakkında detaylı bilgi verin.Çözüm: Laptop, içindeki bileşenlere göre düşük performans veriyor
Merhaba. Laptopunuzun olması gerekenden düşük FPS aldığını düşünüyorsanız, bu konuyu okuyabilirsiniz. Alışılagelmiş öneriler dışındaki bir şeyden de bahsedeceğim. Bu konuyu sorun yaşayan kişilere gönderince daha çok yardımcı olabilmek adına 2 kısma ayırıyorum. Burası 1. kısım. Laptopunuzun...www.technopat.net
Haricî monitöre veya televizyona bağlayıp değerleri kontrol edebilir misiniz?
Sisteminiz sıcaklık kaynaklı kendini yavaşlatıyor olabilir. Ya da Power Throttling gibi bir durum da olabilir. ThrottleStop yükleyin. Güzel bir ayarlama yapmaya çalışacağım sizin için.110 120 FPS iken bir anda 70 80 gibi değere düşüyor genellikle savaşlarda yani böyle bir PC LoL gibi bir oyunda bu performansı verecekse yazık.
Sisteminiz sıcaklık kaynaklı kendini yavaşlatıyor olabilir. Ya da Power throttling gibi bir durum da olabilir. ThrottleStop yükleyin. Güzel bir ayarlama yapmaya çalışacağım sizin için.
Öncelikle şunu belirteyim yapacağımız şey garantiyi bozmaz. Konusu açılmışken söyleyeyim dedim.Çok teşekkür ederim şimdiden tabii yapalım fakat ürünü garantiye göndermeyi düşünüyorum BIOS güncellemesi ek RAM ve genel termal macun değişimi bakım gibi şeyler için sizce gereklimi.