Acer Nitro 5 FreeDOS laptopa Windows kurmak

ASezer

Femtopat
Daha fazla  
YouTube'dan Recep beyin videosunu izledik ve FreeDOS laptopa (Acer Nitro 5) Windows kuracaktık. Tüm her şeyi yaptık daha sonra şu an marka logosu geldi ve Windows'un kurulum ekranının gelmesini bekliyoruz tahmini bekleme süremiz nedir acaba ama dönme işareti bulunmuyor logonun altında bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'dan Recep beyin videosunu izledik ve FreeDOS laptopa (Acer Nitro 5) Windows kuracaktık. Tüm her şeyi yaptık daha sonra şu an marka logosu geldi ve Windows'un kurulum ekranının gelmesini bekliyoruz tahmini bekleme süremiz nedir acaba ama dönme işareti bulunmuyor logonun altında bilginize.

15 saniye.

Net bir cevap vermiyorum ama bende FreeDOS kurdum.
Ona dayanarak söylüyorum.

Reset tavsiye etmem evet SSD'ye göre değişir.
Beklemek daha mantıklı.

Bilgiler yine SSD'de bir şey olmaz.

Yani şu an hala bekliyoruz cihazda 1TB SSD RTX 2060 ve 32 GB RAM olan model hani USB miz biraz eski ondanda uzun sürebilir mi bir de mayıs 2021 sürümünün ISO'su 5gbondandda yavaş olabilir mi?
Bilgiler yine SSD'de bir şey olmaz.

Yani şu an hala bekliyoruz cihazda 1TB SSD RTX 2060 ve 32 GB RAM olan model hani USB miz biraz eski ondanda uzun sürebilir mi bir de mayıs 2021 sürümünün ISO'su 5GB ondanda yavaş olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı