Acer Nitro 5 GTX 1660 Ti vs Aspire 7 RTX 3050

Yavuz Filik

Kilopat
Arkadaşlar ikinci elde benzer fiyatta iki laptop arasında kaldım. Biri Acer Nitro 5 i7 9750H GTX 1660 Ti laptop diğeri Acer Aspire 7 i5 1240p RTX 3050 laptop. Sizce hangisini tercih etmem daha sağlıklı olur?

Aspire modeli çok sağlıklı değil. Işın izleme çok büyük bir ihtiyaç değilse Nitro olanı alın. Bütçeniz nedir?

Ne amaçla kullanacaksınız ve bütçeniz nedir?

Ne amaçla kullanacaksınız ve bütçeniz nedir?

FIFA 23, Tekken 7 gibi oyunları oynuyorum. RDR 2, Witcher gibi aşırı yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum. Onun dışında Office programları ve Adobe Photoshop gibi programları kullanıyorum. Bütçem ikinci elde 12-13 bin lira arası daha yukarısına çıkamam.

Aspire modeli çok sağlıklı değil. Işın izleme çok büyük bir ihtiyaç değilse Nitro olanı alın. Bütçeniz nedir?

İkinci elde 12-13 bin lira arası.

İkinci el piyasasını pek bilmiyorum ama durumu iyiyse Acer Aspire 7 i5 1240p, RTX 3050 alabilirsin. Sıfır istersen;

Sağlıklı değil derken ne gibi sorunları var nitro'ya göre. Bilmediğim için soruyorum.

İkinci el piyasasını pek bilmiyorum ama durumu iyiyse Acer Aspire 7 i5 1240p, RTX 3050 alabilirsin. Sıfır istersen;

Evet bunu görmüştüm ama o paraya az kullanılmış bir rtx 3050 laptop ya da 1660ti laptop almak daha mantıklı geldi. Aspire ile nitro arasında kalmıştım. 1660ti 6gb olduğu için laptoplarda 3050'den iyi performans veriyor ama 3050'ye göre eski bir model tabii ki. Hala aradayız ama rtx 3050 bir tık daha cezbedici geliyor. Teşekkür ederim fikriniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı