Acer Nitro 5 i5 10300h GTX 1660 Ti düşük FPS

Bu sizin kullaniminiz mi hocam ayni model mi

Kolay gayet. İnternette zbil video var.

GTA henüz indirmedim ek olarak Black Desert Online denedim onun degerleri de su sekilde.

Sonuç olarak hemen hemen herkes sorunun Single Channel olduğunu söylemiş. Eğer bütçeniz 16 GB RAM ekleyerek Dual Channel yapmaya yetmiyorsa elinizdeki RAM'i satıp 2x8 RAM alabilirsiniz.

Kendiniz takarsanız muhtemelen garanti kapsamından çıkar ama RAM'leri servisler de takıyor diye biliyorum.

Kendiniz takarsanız muhtemelen garanti kapsamından çıkar ama RAM'leri servisler de takıyor diye biliyorum.
Hocam youtube da ayni cihazdan olan bi arkadas video atmış. Rami 16x16 dual. Onun fps degerleri de 150 200 arası gidip geliyor. Düşük değil mi yine de. Ss ini attım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210326-161330.jpg
    213,4 KB · Görüntüleme: 57
Normal görünüyor FPS'ler. Genelde laptopların rekabetçi oyunlardaki performansı kasalardan daha düşük olur.

Hocam yüzde yüz iken her seyi güç tasarrufuna aldım. Kronometreyi açtım. 100 den 0 a görselde ki yaklaşık 4 saati aldım. Ancak şöyle bi durum var açtığım video 4 saatti pc kapanmıştı pc yi açtığım da kronometre yaklaşık 4 saat gosterirken video 2 saat 47. dk da durmuştu. Ne dersiniz bu duruma ?

Dosya Ekleri

• 20210326_160554.jpg
    171,3 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…