ACER Nitro 5 I7-12650h RTX 4060 laptop alınır mı?

gek7

Centipat
Daha fazla  
Bu platformda okuyup takip edip kendimce bu bilgisayarı almaya karar verdim. Günlük işlerimde ofis programları kullanıyorum. Oyunda oynamak istiyorum ve öyle çok oyuncu modunda değilim, her oyunu illa açsın derdim yok yani. Bu laptop için ısınma problemi olabileceği söyleniyor. Bu yüzden alma diyen çıkar mı veya başka fikri olan var mı?

Bu model şurada daha ucuzmuş hocam:
Edit: RAM ve SSD daha küçükmüş.

Bütçe biraz daha artarsa şunu önermek istiyorum ama son zamanlarda yeni Intel işlemciler hakkında çıkan haberler pek olumlu değil:

Bu platformda okuyup takip edip kendimce bu bilgisayarı almaya karar verdim. Günlük işlerimde ofis programları kullanıyorum. Oyunda oynamak istiyorum ve öyle çok oyuncu modunda değilim, her oyunu illa açsın derdim yok yani. Bu laptop için ısınma problemi olabileceği söyleniyor. Bu yüzden alma diyen çıkar mı veya başka fikri olan var mı?

Alınır. Normalde 36k gibi satılıyor ama daha iyi işlemcili ve daha az ısınan bir model arıyorsanız (ekrandan ve RAM'den feragat etmeniz gerek) bunu alabilirsiniz.
Eğer attığınızı alacaksanız şu videodaki ayarları yapmanızı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu model şurada daha ucuzmuş hocam:
Hocam attığınız 16 GB ve 512 GB. Atılan 32 GB ve 1 TB.

Acer Nitro 5 serisi ısıtma olarak başarılı değil. Kullandığım modelleri yazın hep yüksek ısınma problemleri yaşatıyor kullanıcıya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı