Acer Nitro 5 iade edilip 16 alınmalı mı?

batiwankenobi

Hectopat
Daha fazla  
Acer Nitro 5 modelini aldım 4 gün önce aslında memnun kaldım cihazdan Amazon üzerinden 25.500'e aldım bugünse Trendyol üzerinde şu cihazı gördüm.
İade edip geçmeye değer mi acaba? İade edersem 3-4 güne ücret iadesi gelir zaten o zamana kalır diye düşünüyorum cihaz.

Acer Nitro 5 modelini aldım 4 gün önce aslında memnun kaldım cihazdan Amazon üzerinden 25.500'e aldım bugünse Trendyol üzerinde şu cihazı gördüm.
İade edip geçmeye değer mi acaba? İade edersem 3-4 güne ücret iadesi gelir zaten o zamana kalır diye düşünüyorum cihaz.
Değer.

Eğer aldığın 12500H işlemcili ise 12500H daha güçlü bir işlemci 7535HS göre. En azından benchmark testleri öyle.

12500H işlemcili 1TB SSD 8 GB RAM versiyonu hocam.
Aşırı fark var mıdır acaba genel kullanımda falan ekranı daha iyi gördüğüm kadarıyla ancak gerisi için değer mi bilemedim.

12500H işlemcili 1TB SSD 8 GB RAM versiyonu hocam.
Aşırı fark var mıdır acaba genel kullanımda falan ekranı daha iyi gördüğüm kadarıyla ancak gerisi için değer mi bilemedim.
PassMark Software - New Laptop CPUs Performance şurdan cpu benchmark farkını görebilirsin. Sadece ekran için geçilir mi bilmem. biri sende bulunan 144hz 15.6 inch baktığın 165hz 16 inch yani işlemci olarak bana göre intel daha güçlü. Ama tabi yeni nesil olduğu için belki ses, sıcaklık bakımından iyidir ona bir testi varsa internetten bakın derim.

Nitro 16 hem soğutma, hem yazılım, hem panel olarak daha iyi. Ben sırf yazılımı için bile 16 modeline geçerdim.

Yurt dışından almadıysanız sıkıntı olmaz.

Buradan aldım hocam.

Nitro 16 hem soğutma, hem yazılım, hem panel olarak daha iyi. Ben sırf yazılımı için bile 16 modeline geçerdim.

Panel olarak çok daha iyi yazılımı da iyiyse deneyeyim zaten 2-3 güne iade hallolur o zamana da kalır muhtelen bu fiyatlarda.

Yurt dışından almadıysanız sıkıntı olmaz.

Hocam PC FreeDOS gelmişti sadece sıfırlayıp göndermem yeterli olur mu acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı