Acer Nitro 5 alınmalı mı?

Bütçe
18000
Acer markasıyla ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım hiç kullanmadığım bir markadır o yüzden korkarak yaklaşıyorum.

o kadar bütçem yok 15 binden zorla 18 e çıkardım
Acer markası güvenilirdir. Performans konusunda bir sıkıntı çıkarmadı. Ama bundan 7 ay önce ekran da ve bilgisayarın sol tarafındaki girişlerde sıkıntı çıktı (sol taraftakilerin girişlerinin hiçbiri çalışmıyordu.) ve bende servisi gönderdim. Kullanıcı hatası gibi şeyler demeden direk Anakartı ve ekranı yenisiyle değiştirdiler. Yani bişey olsa bile direk hallediyorlar. Merak etme bu tarz olaylar çoğu kimsede yok bana dek geldi. Benim laptop 2,5 yıllık bu arada.

İki 16 takıp 32 GB RAM yapabilir miyim acaba

2 tane 32 takıp 64 bile yapabiliyorsunuz. Daha önceden kullanmış olduğum Acer laptopların incelemelerine bakabilirsiniz. Sorun yaşatmadı AMD işlemcili olan.

Acer markası güvenilirdir. Performans konusunda bir sıkıntı çıkarmadı. Ama bundan 7 ay önce ekran da ve bilgisayarın sol tarafındaki girişlerde sıkıntı çıktı (sol taraftakilerin girişlerinin hiçbiri çalışmıyordu.) ve bende servisi gönderdim. Kullanıcı hatası gibi şeyler demeden direk Anakartı ve ekranı yenisiyle değiştirdiler. Yani bişey olsa bile direk hallediyorlar. Merak etme bu tarz olaylar çoğu kimsede yok bana dek geldi. Benim laptop 2,5 yıllık bu arada.
Yeni kasalar da ısınma sıkıntısı var mı acaba bir bilginiz var mı? Adana şartlarında her türlü ısınacağı kesin de bari almışken iyisini alalım.😁

Yeni kasalar da ısınma sıkıntısı var mı acaba bir bilginiz var mı? Adana şartlarında her türlü ısınacağı kesin de bari almışken iyisini alalım.😁

Yeni kasalarda ısınma sorunu yok. Hatta 12. nesil Intel işlemcili olanlarda fan hızları 7000 RPM'e kadar çıkartılabiliyor. Attığınız model yeni kasa değil bu arada eski seri model. Yine de memnun kalırsınız sıcaklık değerlerinden.

3060 5800H modelini kullandım 1 yıl önce Adana'da. Isınma problemi yoktu. Extreme fanları açınca 80 derece civarında normal otoda bırakınca işlemci 90ı görmedi.

Ben aynı kasanın 11400H i5 işlemci ve GTX 1650 ekran kartlı versiyonunu aldım. 8 GB'da RAM ekledim. Aşırı memnunum. Bir arkadaşım da 3060'lı versiyonu aldı benim önerimle. O da memnun. Yani tavsiye ederim. Bu arada benim sıcaklık değerlerim oyunlarda 68-71 civarı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı