Acer Nitro 5 ile takas yapılır mı?

333542

Kilopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Nitro 5 AN515-45, Ryzen 5600 & RTX 3050 modelini kullanmıştım. Epey güzel ve soğuk çalışan bir cihazdı. Fakat sizin takas yapacağınız laptopun modeli nedir?

Hayır onu sormuyorum. Dizüstü takası yapacaksanız sizin kendi ürününüzün modeli nedir onu soruyordum. Yoksa sizde laptop yok ama başka bir ürünle mi takas edeceksiniz laptopu?
Hocam anladığım kadarıyla arkadaş kendi laptopunu yazmamış ve sadece Nitro 5'in nasıl olduğunu soruyor.

Ben masaüstü ile takas yapıyorum
RTX3050
16 GB RAM
500GB SSD
B550 DS3H ANAKART
R5 3500

Nitro 5 genel hatlarıyla güzel bir cihaz. Kronik bir problemi ve aşırı sıcaklık problemi yok. Fakat yanılmıyorsam RTX 3050 Ti'da 4 GB VRAM dahili video belleği vardı. Bu yüzden çoğu yeni nesil oyunda VRAM konusunda sorun yaşatabilir. Cyberpunk 2077 gibi oyunlarda da muhtemelen DLSS ile bile olsa az performans verir. Fakat gündelik işleriniz varsa ve ucundan kıyısından da oyun oynarım diyorsanız Acer Nitro 5 üzmez.

Yani 90 derece görmesi normal mi soğutucu kaç derece fark eder

Sıfır dizüstü bilgisayarlar genelde 70-75 derece oynatır zamanla da 90 dereceye kadar dayanır. Fakat dizüstü bilgisayarların mimarisi gereği 90-95 arası değerler sorun teşkil etmez olarak kabul edilir. O yüzden sorun etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı