Acer Nitro 5 ısınma sorunu

jameshhetfield

Hectopat
Daha fazla  
Daha 2 ay önce Acer Nitro 5 AN515 43 Ryzen5 3550H RX560X aldım. Valorant oynuyorum CPU 75-82 derece arası geziyor. GPU 65-74 arası gibi bir derecesi var. Ben bu işlerden çok anlamıyorum ama bence bu işte bir terslik var. Bilen birisi cevap verebilir mi?

Daha 2 ay önce Acer Nitro 5 AN515 43 Ryzen5 3550H RX560X aldım. Valorant oynuyorum CPU 75-82 derece arası geziyor. GPU 65-74 arası gibi bir derecesi var. Ben bu işlerden çok anlamıyorum ama bence bu işte bir terslik var. Bilen birisi cevap verebilir mi?
Gayet normal hatta iyi bile denilebilir.

Isı değerleri sandığınız gibi anormal durmuyor. Performansa etkisi var mı bu durumun?

@Electus
Intel CPU'lara sahip dizüstü sistemler oyunlarda 90 dereceye yakın çalışabiliyor. AMD tarafında bu 80-85 ile sınırlı genelde. Dizüstü bilgisayarlar dar bir alana kapalı yüksek güç tüketen sistemler oldukları için yaz sıcaklarında bu değerler gayet normal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı