Acer Nitro 5 ısınma sorunu

jameshhetfield

Hectopat
Daha fazla  
Daha 2 ay önce Acer Nitro 5 AN515 43 Ryzen5 3550H RX560X aldım. Valorant oynuyorum CPU 75-82 derece arası geziyor. GPU 65-74 arası gibi bir derecesi var. Ben bu işlerden çok anlamıyorum ama bence bu işte bir terslik var. Bilen birisi cevap verebilir mi?

Daha 2 ay önce Acer Nitro 5 AN515 43 Ryzen5 3550H RX560X aldım. Valorant oynuyorum CPU 75-82 derece arası geziyor. GPU 65-74 arası gibi bir derecesi var. Ben bu işlerden çok anlamıyorum ama bence bu işte bir terslik var. Bilen birisi cevap verebilir mi?
Sıcaklıklar oyunda yük altında normaldir. Bu değerlerde.

Bu konuyu yazdıktan beri yaklaşık 5 ay geçmiş. Şuan genelde 90-95 derecelerde CPU. Oyunlarda FPS droplar yiyorum 5 FPS lere düşüyor.
Şöyle sorayım cihazı alalı ne kadar oldu? Oynadığın oyunlar neler? ram kaç? Oyunlara göre işlemci sıcaklıkları kaç? İslemci sıcaklıklığı nitro sense de hep mi 90-95 seyrediyor yoksa max mı 90-95?

Şöyle sorayım cihazı alalı ne kadar oldu? Oynadığın oyunlar neler? ram kaç? Oyunlara göre işlemci sıcaklıkları kaç? İslemci sıcaklıklığı nitro sense de hep mi 90-95 seyrediyor yoksa max mı 90-95?
7 ay önce aldım. LoL oynuyorum genelde. Ram 8 GB. LoL'de dediğim gibi 90-95 arası seyrediyor. Bu arada nitro sense den maksimum güçle çalıştırıyorum fanları ve coolboost özelliği açık.

7 ay önce aldım. LoL oynuyorum genelde. Ram 8 GB. LoL'de dediğim gibi 90-95 arası seyrediyor. Bu arada nitro sense den maksimum güçle çalıştırıyorum fanları ve coolboost özelliği açık.
Öncelikle aynı işlemci ve aynı ekran kartlı cihaza sahibim. En fazla 93 dereceyi gördum genel işlemci sıcaklığı olarak. Lol oynamıyorum ama ağır oyunlarda işlemci 80-85 arası seyrediyor, yaz aylarında da böyleydi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı