Baktığın ekran.Panel ne?
Baktığın ekran.Panel ne?
Turbox monitör gibi değilse çok sıkıntı çıkarmaz.İyi model alınabilir ama IdeaPad panel olarak daha iyi.
Hocam bu işin renk doğruluğu var ekran parlaklığı var. Lenovo bunlarda geçiyor. Ancak siz zaten kararı vermişsiniz. Saygılar.Turbox monitör gibi değilse çok sıkıntı çıkarmaz.
19.000 liralık olan Lenovo'yu kullanıyorum şu an. 2 bin liraya 8 GB RAM alınmaz demişsin ama olay RAM değil. Lenovo 165 Hz %100 sRGB panele sahip ve soğutması çok iyi. Fanlar oyunda öyle bir soğutuyor ki elime soğuk metal değmiş gibi hissediyorum. 19 bine daha iyi bir PC yok şu an. Eğer gelecekteki oyunlar için de iyi performans istiyorsan en az 3060 ya da 4050'li model almalısın. Ama iyi ekran kartı alacağım diye işlemciden çok feragat etme. En fazla bir önceki nesil olsun.
Hocam olay Hz değil siz dinlemek istemiyorsunuz sadece. Neyse ne anlatıyorsam.21Hz çok da fark etmez. Ben profesyonel e-sporcu değilim.
Ms ile Hz 'i karıştırmışsınız. Neyse ucuz olanı alın kullanacak sizsiniz nasılsa.21Hz çok da fark etmez. Ben profesyonel e-sporcu değilim.
bu kaç watt hocam bir de ram önerebilir misiniz sonradan takmak içinBütçeni yükseltebiliyorsan bu bilgisayarı öneririm. En azından daha çok işine yarayacaktır.
hocam bu kaç wattlık versiyon bu mu yoksa , HP Victus 71T71EA 15-FB0004NT Ryzen 7 5800H 16GB 512GB SSD RTX3050Ti 15.6 Inç 144Hz Full HD Freedos Beyaz Gaming Laptop - Gaming.Gen.TR bu laptop mu?Alınmaz o fiyata.
![]()
LENOVO IP Gaming 3 Intel Core i5-12500H 16G 512GB SSD RTX3050Ti 4GB 15.6'' FHD DOS Gaming Laptop 82S900ETTX - Fiyatı, Yorumları
LENOVO IP Gaming 3 Intel Core i5-12500H 16G 512GB SSD RTX3050Ti 4GB 15.6'' FHD DOS Gaming Laptop 82S900ETTX yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu kaç watt hocam bir de RAM önerebilir misiniz sonradan takmak için
Hocam bu kaç wattlık versiyon bu mu yoksa, HP Victus 71T71EA 15-FB0004NT Ryzen 7 5800H 16GB 512GB SSD RTX3050Ti 15.6 Inç 144Hz Full HD Freedos Beyaz Gaming Laptop - Gaming.Gen.TR bu laptop mu?
Hocam lenovo ile görüşüp ram modelinin aynısını almanızı tavsiye ederim. Watt değeri hakkında maalesef tam bilgim yok.bu kaç watt hocam bir de ram önerebilir misiniz sonradan takmak için
peki hocam 3050ti ile mevcut oyunlar dışında ne kadar daha oyun ömrü konusunda sıkıntı çıkarmaz? (oyunları ultrada oynamak gibi bir niyetim yok med ayarlarla da olur)IdeaPad tabii ki, Victus 75W.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.