Acer Nitro 5 laptop bir anda kapandı ve açılmıyor

Makaleler
1
Arkadaşlar Acer nitro 5 kullanıyorum tarayıcıda geziyordum sonra oyun açayım dedim 2 dakika sonra çıt veya cızt sesi geldi tam ayırt edemiyorum ve bir anda kapandı hiçbir anormal durum yoktu her zamanki gibi kullanıyordum. Laptop yeni alınmıştı birkaç ay kullanıldı sadece.
Neden böyle bir şey oldu? Hiçbir şekilde sıvı teması vs. olmadı.

Müşteri hizmetleri 18.00 dan sonra hizmet vermediği için yarını bekleyeceğim zaten onlarda gönderin diyeceklerdir.
Bu saatten sonra ne yapmam lazım kullanıcı hatası deyip sorun çıkarmaya kalkarlar mı?

Acer nitro 5
İ5 12500H
Rtx 4050 145w
16 GB ram.

Anakarttan şüpheleniyorum. Güç tuşuna biraz basılı tutup açmayı dene. Olmazsa içini açmadan sorunu çözmek imkansız gibi.
15 saniye basılı tut, 30 saniye basılı tut sonra adaptörü tak güç tuşuna bas gibi birçok yöntemi denedim ama nafile.

Hocam mayıs ayında almıştım haziranda askere gittim aralıkta geldim daha doğru düzgün kullanamadan gitti bilgisayar.

15 saniye basılı tut, 30 saniye basılı tut sonra adaptörü tak güç tuşuna bas gibi birçok yöntemi denedim ama nafile.

Hocam mayıs ayında almıştım Haziran'da askere gittim aralıkta geldim daha doğru düzgün kullanamadan gitti bilgisayar.

Servis ile bir konuşun umarım kullanıcı hatası demezler. Geçmiş olsun aklıma başka bir yöntem gelmiyor içini açmadan.

Servis ile bir konuşun umarım kullanıcı hatası demezler. Geçmiş olsun aklıma başka bir yöntem gelmiyor içini açmadan.

Hocam maalesef hafta sonu hizmet vermiyorlar artık pazartesi gününü bekleyeceğim. Maalesef pek umudum da yok kullanıcı hatası deyip geçecekler üstelik benim hatam olmamasına rağmen.

Kötüledikleri Monster ve Excalibur bile daha uzun ömürlüymüş onu anladım. En azından adamların satış sonrası desteği güzel Monster için.

Hocam maalesef hafta sonu hizmet vermiyorlar artık pazartesi gününü bekleyeceğim. Maalesef pek umudum da yok kullanıcı hatası deyip geçecekler üstelik benim hatam olmamasına rağmen.

Kötüledikleri Monster ve Excalibur bile daha uzun ömürlüymüş onu anladım. En azından adamların satış sonrası desteği güzel Monster için.

Hocam açma garanti dışı kalmasın boşuna o topa girme N11 ile görüş bir de alınan mağaza ile iletişime geç açarsan sorun çıkar ankartı sırf değiştirmek için 45 k para istediler.

Konu başlığım bu Acer servisi rezalet bir istersen oku.

Hocam açma garanti dışı kalmasın boşuna o topa girme N11 ile görüş bir de alınan mağaza ile iletişime geç açarsan sorun çıkar ankartı sırf değiştirmek için 45 k para istediler.

Konu başlığım bu Acer servisi rezalet bir istersen oku.
Elektronik ürün olduğu için servisine gönderin diyor n11.

Aynısı başıma geldi. Bilgisayar açılıyordu fakat hiçbir türlü ekran gelmiyordu çözümü şarjdan çıkarıp şarjı bitene kadar açık bir şekilde beklemekle çözdüm. Eğer sizde de açılıyorsa, ışığı geliyorsa deneyin.
Bende hiçbir tepki yok işte ekran gelmeme sorunu değil hiç açılmıyor. Ölü durumda pazartesi gününü bekliyorum müşteri hizmetlerini arayıp kargolamak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı