Acer Nitro 5 laptop CS:GO donuyor

Enessbys

Kilopat
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,
Bilgisayarımı alalı 1 sene oldu. 7 ay gibi bir süre hiç donma yaşamadan oynadım ( CS:GO). Ancak yakın zamanda bilgisayarımı sıfırlamam gerekti ekran kartı sürücülerini tekrar yükledim sürümlerde veya donanımın diğer sürücü kurulumlarında hiçbir sıkıntı yok. Donma aşamaları şu şekilde ilk 3 ay kurulumlardan sonra biraz sonra bahsedeceğim donmalar oluyordu, sonra 7 ay boyunca olmadı şu an kurulum sıfırdan yapıldı ve yine donmalar oluyor. Bahsettiğim donmalar(1 saniyelik) şu şekilde; 1V1 kaldığımda HS yediğimde - karşı takım veya biz kazanırsak donuyor - bomba çözülünce donuyor - rehineyi alınca donuyor- kısacası aklınıza gelebilecek bir etkileşim olan şeylerde donuyor. Basit gibi görülen aslında çok sinir bozucu bir şey yardımcı olabileceklere teşekkürler.
 
İşlemcinizle dahili olarak gelen ekran kartını kullanıyor olabilirsiniz. Eğer sorun bu ise internette bununla ilgili arama yaparak çözüme ulaşabilirsiniz.
ekran kartı kullanımlarında rx560x i görebiliyorum. yani böyle bir durum olsa kullanım yok gözükürdü sanırım.
Oyun hard diskte mi kurulu?
evet oyun harddiskte kurulu - ancak bu yüzden oluyor demeyin lütfen 1 ay önce de hdd ye kuruluydu ve problem olmuyordu.
 
SSD'ye kurup deneyin hocam.
7 ay boyunca hdd ye kurulu bir şekilde oynadım ve bu problemler yoktu. Sadece sürücüleri kaldırıp tekrar yükledim. Bu yüzden sorunun sürücü problemli olduğunu düşünüyorum ancak 2-3 defa temiz kurulum yinelememe rağmen hala sonuç aynı. Sorunu biliyormuş gibi yapıp öylesine çözüm üretmeye çalışmayınız lütfen.
 

Geri
Yukarı