Acer Nitro 5 laptop ısınıyor

thora

Femtopat
Daha fazla  
Acer Nitro 5 AN515-58 modelini kullanmaktayım. Bilgisayarım bakımdan yeni geldi, aynı sorun sebebiyle göndermiştim. Boştayken pek bir sıkıntı yok ama CS2'ye girdiğim zaman 80-92 aralığında sıcaklıklar arasında oynuyorum. Bu aralık iyi mi? Sesi beni gerçekten çok rahatsız ediyor.

Acer Nitro 5 AN515-58 modelini kullanmaktayım. Bilgisayarım bakımdan yeni geldi, aynı sorun sebebiyle göndermiştim. Boştayken pek bir sıkıntı yok ama CS2'ye girdiğim zaman 80-92 aralığında sıcaklıklar arasında oynuyorum. Bu aralık iyi mi? Sesi beni gerçekten çok rahatsız ediyor.

Bende de HP Victus 16 D1045NT var CPU 80 90 arası GPU da 78-82 arası gidip geliyor. Thermal Grizzly hydronaut kullanıyorum.

Laptopa göre ısılar normal gibi hocam. Bende soğutucuda var.

İnternet üzerinden testlerini araştırırsanız, orijinal bilgisayarınızın da bu sıcaklık civarlarında çalıştığını görebilirsiniz. Bu gayet normaldir.

İnternet üzerinden testlerini araştırırsanız, orijinal bilgisayarınızın da bu sıcaklık civarlarında çalıştığını görebilirsiniz. Bu gayet normaldir.

Aslında benim rahatsız olduğum şey derecesinden çok sesi bunun için bir çözümünüz var mıdır peki?

Garantiyi bozmak istemiyorsanız PTM7950 gibi termal macun uygulaması yapamazsınız. Bunu yapmadan sesi düşürmek istiyorsan varsayılan modda özel fan ayarı kullan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı