Dostlar Acer Nitro 5 laptopum var fakat SSD yetersiz geliyor ek olarak HDD takabilir miyim bilgim yok araştırdım fakat bazı modellerde var bazılarında yok. Benim kullandığım modelle alakalı bir sonuç bulamadım elimde eski laptopumdan kalan temiz 512 GB'lik HD'dim var. HDD takılabiliyor olsa bile ek olarak anakartın görmesi için bir şey almam lazım mı? Bilgim yok aydınlatabilir misiniz?
Dostlar Acer Nitro 5 laptopum var fakat SSD yetersiz geliyor ek olarak HDD takabilir miyim bilgim yok araştırdım fakat bazı modellerde var bazılarında yok. Benim kullandığım modelle alakalı bir sonuç bulamadım elimde eski laptopumdan kalan temiz 512 GB'lik HD'dim var. HDD takılabiliyor olsa bile ek olarak anakartın görmesi için bir şey almam lazım mı? Bilgim yok aydınlatabilir misiniz?
Aynı modelden bende var, bilgisayarın yanında bir kablo da geliyor kutu içeriğinde. Takılan ssd veya hdd'yi anakarta bağlamak için. Onu kullanarak takabilirsiniz.
Aynı modelden bende var. Bilgisayarın yanında gelen bir kablo var. Takılan SSD veya HDD'yi anakarta bağlamak için. Onu kullanarak takabilirsiniz. Eki Görüntüle 2451954
O zaman kabloyu bir yerden temin etmeniz lazım takabilmek için.
Satın almadan önce bilgisayarın içini de kontrol edin, belki önceki kullanan kişi kabloyu takmıştır.
Normalde kutu içeriğinde hem bu kablo hem de 2.5 inç disk takabilmek için gerekli vidalar geliyor.
Eğer kabloyu alacaksanız vidalarını da alın.
@ahmetersöz26
A disk laptopa takılır ANCAK @Berk Demiray 'ın mesajında resmini eklediği parça lazım. Kasanın içinde olmuyor, kutu ile birlikte geliyor. Kaybetmedi iseniz 320 GB Toshiba diskinizi takabilirsiniz.
İkinci el aldı iseniz o parça kasanın içinde takılı bırakılmış olabilir. @ahmetersöz26
O zaman kabloyu bir yerden temin etmeniz lazım takabilmek için.
Satın almadan önce bilgisayarın içini de kontrol edin, belki önceki kullanan kişi kabloyu takmıştır.
Normalde kutu içeriğinde hem bu kablo hem de 2.5 inç disk takabilmek için gerekli vidalar geliyor.
Eğer kabloyu alacaksanız vidalarını da alın.