Çözüldü Acer Nitro 5 laptopa HDD takılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmetersöz26

Decapat
Daha fazla  
Dostlar Acer Nitro 5 laptopum var fakat SSD yetersiz geliyor ek olarak HDD takabilir miyim bilgim yok araştırdım fakat bazı modellerde var bazılarında yok. Benim kullandığım modelle alakalı bir sonuç bulamadım elimde eski laptopumdan kalan temiz 512 GB'lik HD'dim var. HDD takılabiliyor olsa bile ek olarak anakartın görmesi için bir şey almam lazım mı? Bilgim yok aydınlatabilir misiniz?

Nitro AN515-43
GTX1650.
AMD Ryzen 5 3550H.
Vega 8 grafik kartı.
8 GB RAM.
250GB M.2 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

1 adet SATA 2.5 inç slotu var. Takabilirsiniz.

1 adet SATA 2.5 inç slotu var. Takabilirsiniz.

Çözüm
Aynı modelden bende var, bilgisayarın yanında bir kablo da geliyor kutu içeriğinde. Takılan ssd veya hdd'yi anakarta bağlamak için. Onu kullanarak takabilirsiniz.

Hocam laptopu ikinci el olarak aldım kutu içeriğinde ne yazik ki böyle bir kablo yok.
O zaman kabloyu bir yerden temin etmeniz lazım takabilmek için.
Satın almadan önce bilgisayarın içini de kontrol edin, belki önceki kullanan kişi kabloyu takmıştır.

Normalde kutu içeriğinde hem bu kablo hem de 2.5 inç disk takabilmek için gerekli vidalar geliyor.
Eğer kabloyu alacaksanız vidalarını da alın.

@ahmetersöz26
A disk laptopa takılır ANCAK
@Berk Demiray 'ın mesajında resmini eklediği parça lazım. Kasanın içinde olmuyor, kutu ile birlikte geliyor. Kaybetmedi iseniz 320 GB Toshiba diskinizi takabilirsiniz.

İkinci el aldı iseniz o parça kasanın içinde takılı bırakılmış olabilir. @ahmetersöz26

Teşekkür ederim kablo şansıma takılıydı şu an sorunsuz bir şekilde HDD'mi taktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…