Acer Nitro 5 mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Ümeyir Kaya

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/drive/folders/1qD0uMlPhS_4meXydravtkKC018QdQ-Xn?usp=sharing
RAM
samsung ddr5 8+8 16gb 4800mhz
Ekran kartı
mobil 3050 4 gb 90w
İşlemci
r5 6600h
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 senedir Acer Nitro 5 kullanıyorum ve son 1.5 senedir sürekli mavi ekran alıyorum, dün pilde kullanmam gerekti laptopu ve art arda yaklaşık 50 mavi ekran verdi, birkaç defa açıldı ancak en fazla 2 3 dakika sonra kapandı maalesef, artık can sıkıcı olmaya başladı, yardımcı olursanız sevinirim.

Deneyimlerim: Bazen bilgisayarı ilk açtığımda art arda mavi ekran veriyor ve onarım bölümünden daha fazla seçeneğinden Windows'a devam et tuşuna basınca açılıyor, çok nadiren de olsa kullanırken mavi ekran veriyor. Ama çoğunlukla bilgisayarı şarjdan çıkarınca aniden mavi ekran veriyor.

Güncelleme: Birkaç ayar yaptım ChatGPT ile birlikte, dün gün boyu mavi ekran vermedi. Bugün bilgisayarı uzun bir süre açık bıraktım uyku moduna girmişti açılması için tuşlara bastığımda sanki ilk defa açıyormuş gibi açıldı ve yine yaklaşık 5 6 tane mavi ekran verdi dediğim yöntem ile giriş yapmak zorunda kaldım.

Denediklerim arasında: Chipset baştan kurmak, sürücüleri silip baştan kurmak, SSD ve RAM testleri yapmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı