Herkese iyi günler dilerim. Forum da yeniyim. Bu iki model arasında hangi Notebook'u seçmek daha mantıklı olur. Başka model önerisine de açığım. Maksimum bütçem bu civarlar.
Herkese iyi günler dilerim. Forum da yeniyim. Bu iki model arasında hangi Notebook'u seçmek daha mantıklı olur. Başka model önerisine de açığım. Maksimum bütçem bu civarlar.
Hangisi alacaksınız ona gelelim 200 tl fark vererek orjinal windows almanızı öneririm ve dell acere göre kompanent ve uzun ömürlük açısından çok iyidir.Garantisi de çok iyidir önerim dell almanız
Hangisi alacaksınız ona gelelim 200 TL fark vererek orijinal Windows almanızı öneririm ve Dell Acer'e göre kompanent ve uzun ömürlük açısından çok iyidir. Garantisi de çok iyidir önerim Dell almanız.
G15'in BIOS'unda bir problem vardı son gittiğim müşterimde gördüm ki yeni bir BIOS Update de düzeldiğini gördüm. G15 alınabilecek bir notebook şu an ki ayreten Dell'in garantisi mükkemeldir.
G15'in BIOS'unda bir problem vardı son gittiğim müşterimde gördüm ki yeni bir BIOS Update de düzeldiğini gördüm. G15 alınabilecek bir notebook şu anki ayreten Dell'in garantisi mükkemeldir.