30k 34K falan bütçem var. Yazılım mühendisliği okuyorum. Hem yazılım hem de oyun için laptop arıyorum. 2 laptop arasında kaldım. V15 modeli ekrana hava uflemesi nedeniyle pek onerilmiyor sanirim o yuzden emin olamadim. ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop NH.QLZEY.006 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu ve.
ACER Nitro V 15 Intel Core i5 13420H 32GB DDR5 RAM 1TB M.2 SSD RTX 4050-6GB FreeDos 15.6" FHD IPS - Fiyatı, Yorumları
ACER Nitro V 15 Intel Core i5 13420H 32GB DDR5 RAM 1TB M.2 SSD RTX 4050-6GB FreeDos 15.6" FHD IPS yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu 2 laptoptan hangisini alirsam daha cok iş görür? Bu bütçeye başka laptop önerisine de açığım.
Hepsinin bi eksiği var kendisine göre:Acer nitro 5 süpürge oluyor zorlanınca,Acer Nitro V15 soğutması kötü ve kasa dizaynı ofis modellerinin kasasına benziyor,Lenovo LOQ şarj açısından biraz sorun yaşatıyor normalde pildeyken direkt prizden çekmesi gerekirken bilgisayarın bataryasından yiyiyor.Bence hangisi ucuzsa onu al.Bu arada Lenovo LOQ alırsan Lenovo’nun bataryasını değiştirt.
Hepsinin bir eksiği var kendisine göre: Acer Nitro 5 süpürge oluyor zorlanınca, Acer Nitro V15 soğutması kötü ve kasa dizaynı ofis modellerinin kasasına benziyor, Lenovo LOQ şarj açısından biraz sorun yaşatıyor normalde pildeyken direkt prizden çekmesi gerekirken bilgisayarın bataryasından yiyor. Bence hangisi ucuzsa onu al. Bu arada Lenovo LOQ alırsan Lenovo'nun bataryasını değiştirt.
Ram takviyesi yapabilecegimi sanmiyorum. Peki acer nitro 5 mi daha iyi yoksa attiginiz lenovonun 16gb ramli olani mi? Asagiya biraktim linkini
RAM takviyesi yapabilecegimi sanmiyorum. Peki Acer Nitro 5 mi daha iyi yoksa attiginiz Lenovo'nun 16 GB RAM'li olani mi? Asagiya biraktim linkini.
Hangisi daha iyi performans verir ve 4 yıl yeter.LENOVO LOQ Intel Core i5-12450HX 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 15.6" FHD IPS DOS Gaming Laptop 83GS002TTR - Fiyatı, Yorumları
LENOVO LOQ Intel Core i5-12450HX 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 15.6" FHD IPS DOS Gaming Laptop 83GS002TTR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ram takviyesi yapmadan da yüksek performans verir mi? Ram takviyesini muhtemelen anca önümüzdeki yıl yapabilirim.Benim attığım LOQ RTX 4060 model. Benim attığımı alın.
RAM takviyesi yapmadan da yüksek performans verir mi? RAM takviyesini muhtemelen anca önümüzdeki yıl yapabilirim.
Kendim yapamam muhtemelen. Bilgisayarciya götürsem tahmini ne kadara yapılır? Bilginiz var mi?RAM takviyesi yapsanız iyi olur. 8 GB RAM 500 küsur lira falan.
Kendim yapamam muhtemelen. Bilgisayarciya götürsem tahmini ne kadara yapılır? Bilginiz var mi?