Acer Nitro 5 mi Nitro V15 mi?

Eyllull

Zeptopat
Daha fazla  
30k 34K falan bütçem var. Yazılım mühendisliği okuyorum. Hem yazılım hem de oyun için laptop arıyorum. 2 laptop arasında kaldım. V15 modeli ekrana hava uflemesi nedeniyle pek onerilmiyor sanirim o yuzden emin olamadim. ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop NH.QLZEY.006 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu ve.

Bu 2 laptoptan hangisini alirsam daha cok iş görür? Bu bütçeye başka laptop önerisine de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
30k 34K falan bütçem var. Yazılım mühendisliği okuyorum. Hem yazılım hem de oyun için laptop arıyorum. 2 laptop arasında kaldım. V15 modeli ekrana hava uflemesi nedeniyle pek onerilmiyor sanirim o yuzden emin olamadim. ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop NH.QLZEY.006 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu ve.

Bu 2 laptoptan hangisini alirsam daha cok iş görür? Bu bütçeye başka laptop önerisine de açığım.

İkisi de değil.
RAM takviyesi yapın.

Hepsinin bi eksiği var kendisine göre:Acer nitro 5 süpürge oluyor zorlanınca,Acer Nitro V15 soğutması kötü ve kasa dizaynı ofis modellerinin kasasına benziyor,Lenovo LOQ şarj açısından biraz sorun yaşatıyor normalde pildeyken direkt prizden çekmesi gerekirken bilgisayarın bataryasından yiyiyor.Bence hangisi ucuzsa onu al.Bu arada Lenovo LOQ alırsan Lenovo’nun bataryasını değiştirt.

Hepsinin bir eksiği var kendisine göre: Acer Nitro 5 süpürge oluyor zorlanınca, Acer Nitro V15 soğutması kötü ve kasa dizaynı ofis modellerinin kasasına benziyor, Lenovo LOQ şarj açısından biraz sorun yaşatıyor normalde pildeyken direkt prizden çekmesi gerekirken bilgisayarın bataryasından yiyor. Bence hangisi ucuzsa onu al. Bu arada Lenovo LOQ alırsan Lenovo'nun bataryasını değiştirt.

Batarya değişmesi değil şarj adaptörünün değişmesi gerekli hocam yanlış anlaşılma olmasın.

Cihaz şarjdayken ağır oyunlarda battery drain dedikleri olay oluşuyor, 170W şarj adaptörü yükte bu cihaza yetmiyor.

Saatte %5-10 arası değişen bir batarya kaybı meydana geliyor. Uzun süre ağır oyun oynayan biri için sorun yaratabilir.

Örnek vermek gerekirse günde 1-2 saat Control oynarım çok sorun yaratmaz, 1-2 saatte CS2 oynarım onda da battery drain olayı yaşanmıyor.

Direkt olarak biostan ağır oyunlarda performanstan ödün vererek battery draini bitirme işi var ancak bu da bu RTX 4060 almayı saçma kılıyor.

Ram takviyesi yapabilecegimi sanmiyorum. Peki acer nitro 5 mi daha iyi yoksa attiginiz lenovonun 16gb ramli olani mi? Asagiya biraktim linkini
Hangisi daha iyi performans verir ve 4 yıl yeter

RAM takviyesi yapabilecegimi sanmiyorum. Peki Acer Nitro 5 mi daha iyi yoksa attiginiz Lenovo'nun 16 GB RAM'li olani mi? Asagiya biraktim linkini.
Hangisi daha iyi performans verir ve 4 yıl yeter.

Benim attığım LOQ RTX 4060 model. Benim attığımı alın.

RAM takviyesi yapmadan da yüksek performans verir mi? RAM takviyesini muhtemelen anca önümüzdeki yıl yapabilirim.

RAM takviyesi yapsanız iyi olur. 8 GB RAM 500 küsur lira falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı