Ben olsam Acer'i tercih ederdim, ekran kartı daha iyi. Ayrıca Windows yüklü cihazlara boşuna para vermeyin format atmayı biliyorsanız 30 40 TL'ye key alıp orijinal yapabilirsiniz.
Ben olsam Acer'i tercih ederdim, ekran kartı daha iyi. Ayrıca Windows yüklü cihazlara boşuna para vermeyin format atmayı biliyorsanız 30 40 TL'ye key alıp orijinal yapabilirsiniz.
Maalesef bana gelen Nitro ya kronikti ya da bilmiyorum. 2 ay bir süre cihazsız kalınca o sürede dayımın kullanmadığı Nitroyu deneyimleme şansım oldu, bi türlü sevemediğim aramızda buz dağları olan bir laptop kendileri. Kalın olmasının yanı sira bana kasasına tıklattığım zaman boş hissiyatı veren cihazlardan bir tanesi. Gereksiz de kalın maalesef.
Victusun 3060lı modeli baya iyi aslında ama 8GB ram ile geliyor ve bütçenin üstünde.
Acerin seveni olsa da pek sevemedim. Arkadaşımda Predator serisinden vardı o seri çok hoş olsa da Nitroya sıcak değilim. HP Pavillionlara sıcak değilim kötüdür. Monsterların kötü olmasa bile (bence tongfangler de kötü) bazı modelleri yine aynı şekilde. TUF serisi de içime sinmiyor uzun kullanmasamda ısı problemi vardı benim oynadığım cihazda.