MX4 laptoplar icin uygun bir macun degil.
Hangi macunu alayım hocam söyler misiniz lütfen ve bu arada bu macunu silsem o söylediğiniz macunu sürsem sıkıntı olur mu?
MX4 laptoplar icin uygun bir macun degil.
Sikinti olmaz hatta gayet iyi olur gibi geliyor bana.Hangi macunu alayım hocam söyler misiniz lütfen ve bu arada bu macunu silsem o söylediğiniz macunu sürsem sıkıntı olur mu?
Sikinti olmaz hatta gayet iyi olur gibi geliyor bana.
Turkiye'de laptoplara uygun bir macun bulamazsin. Sana tavsiye ettigim siteden Honeywell PTM 7950 al ise yarar.Hangi marka alayım hocam söyler misiniz işe yarayacak değil mi?
Türkiye'de laptoplara uygun bir macun bulamazsin. Sana tavsiye ettigim siteden honeywell ptm 7950 al ise yarar.
Neden hocam kıvamı akışkan oldugundan dolayı mı böyle bir şey dediniz laptopumda en son mx4 kullandım daha yenilemedim yenilerken hüsranla karşılaşmayimHangi macunu alayım hocam söyler misiniz lütfen ve bu arada bu macunu silsem o söylediğiniz macunu sürsem sıkıntı olur mu?
Nereden bulacağım linki var mı?
Neden hocam kıvamı akışkan oldugundan dolayı mı böyle bir şey dediniz laptopumda en son MX4 kullandım daha yenilemedim yenilerken hüsranla karşılaşmayim![]()
Hicbir laptopta ise yaramiyor.Hocam anlamadım neden benim laptopumda işe yaramadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.