Acer Nitro 5 nasıldır?

Ne zaman aldın? Ekran kartı ve işlemcisi ne sendeki modelin? Hiç sorun yaşadın mı? Biraz fazla soru oldu ama cevaplayabilirsen sevinirim.
Amd ryzen 3350h RX560x ekran kartı 256 gb ssd 8 gb ram
artıları:laptopun görüntüsü tam gaming notebook gibi daha önce pahalı bi monsterşn vardı şu an 7-8 bin tl hatta bazı durumlardan dolayı satmıştım ondan bile iyi görüntüsü var pubg falan oynadım cs go bi sıkıntı yaşamadım
Eksileri:6 gb ram kullanabiliyorsun 2 gb yi ekran kartı alıyor bundan dolayı 150 tl ye falan 4 gb ramler satılıyor ondan alıp takacağım 10 gb ram zaten yetecektir diye umuyorum Şarj kablosunun giriş yeri sağda iyi konumda değil yani büyük bişey değil ama söyliyim yinede

genel olarak benim aldığım fiyat performans ürünü 150 tl ye ram taktırdım mı tamamdır şimdilik beni idare edecektir 1 hafta kadar oldu alalı bende yeniyim aslında evkurdan aldım 12 ay taksitle kullananlara baktım baya gayet memnunlar 4600 tl bandında en iyisi bu fakat bütçeb senin attığındaki kadarsa düşünmeden almalısın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı