Acer Nitro 5 NH.QM0EY.00B laptopta kronik sorun var mıdır?

Kronik sorunu yok biraz ısınıyor. Ona o parayı vereceğinize bunu alın hem daha ucuz hem daha iyi.

Kronik sorunu yok biraz ısınıyor. Ona o parayı vereceğinize bunu alın hem daha ucuz hem daha iyi.

hocam herkese arkadaşın sorduğu ürünü öneren sizdiniz. fiyat olarak neredeyse bi fark yok onunla bunun arasındaki fark ne ? şimdiki önerdiğinizin ekran kartı watt değeri de daha düşükmüş

Hocam herkese arkadaşın sorduğu ürünü öneren sizdiniz. Fiyat olarak neredeyse bir fark yok onunla bunun arasındaki fark ne? Şimdiki önerdiğinizin ekran kartı watt değeri de daha düşükmüş

Nereden alıyorsunuz şu yalan yanlış bilgileri çok merak ediyorum. Attığım cihazda Nitro 5 serisi 140W ekran kartına sahip. Arada işlemci farkı var benim attığımın işlemcisi daha iyi.

Nereden alıyorsunuz şu yalan yanlış bilgileri çok merak ediyorum. Attığım cihazda Nitro 5 serisi 140W ekran kartına sahip. Arada işlemci farkı var benim attığımın işlemcisi daha iyi.
hepsiburadada cevaplarda öyle yazmışlar. ram yüksetlem durumu nedir aceri aradım illa seri numarası istiyor almadığım ürünün seri numarasını bilmek...

Tamamdır teşekkürler. RAM için bir şey deseniz? 16 GB ile kalmayacağımdan emin olsam direkt alacağım

İçinde galiba 2x8 toplam 16 GB RAM var. Maksimum desteğini soruyorsanız işlemcinin maksimum desteği 64 GB.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı