Hangi bileşene overclock yapmak istiyorsunuz?
Ram de olabilir.İşlemciye yapamayacağını göre. Eğer voltaj düşümü yapacaksa bu UV olurdu. Muhtemelen ekran kartı.
RAM de olabilir.
Oda olabilir haklısın. Ama onu yapmamalı bence. Aslında bu laptop güzel bir soğutmaya sahip. Bu yüzden yapmak istiyor olabilir.
Ama unutmamalı bu laptop OC için yapılmıyor. Bu yüzden üzerinde ekstra güç vermesini sağlayacak bir şey yapılmadığı sürece çok bir performans artışı olmaz.
Ekran kartıma overclock yapmak istiyorumOda olabilir haklısın. Ama onu yapmamalı bence. Aslında bu laptop güzel bir soğutmaya sahip. Bu yüzden yapmak istiyor olabilir.
Ama unutmamalı bu laptop OC için yapılmıyor. Bu yüzden üzerinde ekstra güç vermesini sağlayacak bir şey yapılmadığı sürece çok bir performans artışı olmaz.
Sistem soğutması çok iyi, serin çalışıyor maks 88 gördüm FH5'de yüksek ayarlarda 75-80 fps alıyorum ortalama 75-85 de işlemci sıcaklığı var, ekran kartı sıcaklığı 60 derece civarı seyrediyor.Ekran kartıma overclock yapmak istiyorumdaha fazla performans almak için ne yapmalıyım?
Ekran kartıma overclock yapmak istiyorumdaha fazla performans almak için ne yapmalıyım?
Sistem soğutması çok iyi, serin çalışıyor maksimum 88 gördüm FH5'de yüksek ayarlarda 75-80 FPS alıyorum ortalama 75-85 de işlemci sıcaklığı var, ekran kartı sıcaklığı 60 derece civarı seyrediyor.
Ram overclock yapamıyorum bios da o ayarlar yokRam de olabilir.
Hocam bios üzerinde performans arttırmaya dair hiç bir ayar yok güncelleme yaptım ama yine de aynıRam overclock yapamıyorum bios da o ayarlar yok
Hocam cod cold war oyununda FPS'imi arttırmak amaçlı overclock yapmak istiyorumSistemin halihazırda zaten çok iyi, OC yapmanın bir amacı olmalı. Örnek vermek gerekirse; 50FPS aldığın bir oyunda 60'a sabitlemek, ya da oynayamadığın bir oyunu oynamak için bir miktar OC yapmak ama bunların dışında fantezi ise bence hiç gerek yok hele ki mobil bir cihazda.
Ekstra gücün yanı sıra bir de ekstra soğutma gerek.
RAM overclock yapamıyorum BIOS da o ayarlar yok.
Hocam BIOS üzerinde performans arttırmaya dair hiçbir ayar yok güncelleme yaptım ama yine de aynı.
Hocam CoD Cold War oyununda FPS'imi arttırmak amaçlı overclock yapmak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.