Acer Nitro 5 overclock ayarları nasıl olmalı?

Ram overclock yapamıyorum bios da o ayarlar yok

Hocam bios üzerinde performans arttırmaya dair hiç bir ayar yok güncelleme yaptım ama yine de aynı

Hocam cod cold war oyununda FPS'imi arttırmak amaçlı overclock yapmak istiyorum
2 sekmede de yalnızca bu ayarlar var

Dosya Ekleri

• 1643747022688..jpg
    1643747022688..jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 88
  • 1643747044080..jpg
    1643747044080..jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 81
UV nasıl yaparım?

UV ekran kartının voltajını bir tık düşürüp frekansı düşünmektir bir tık ama belki sıcaklıklar yine iyi olacağı için ters tepki vermeyebilir. Açıkçası ekran kartında voltaj ayarı olacağını sanmıyorum. Sadece verebileceği güç sınırını kökleyip daha yüksek MHz değeri denenebilir. Ama riskli bir iş.

Attım hocam resimde advanced bölümü görünüyor
UV ekran kartının voltajını bir tık düşürüp frekansı düşünmektir bir tık ama belki sıcaklıklar yine iyi olacağı için ters tepki vermeyebilir. Açıkçası ekran kartında voltaj ayarı olacağını sanmıyorum. Sadece verebileceği güç sınırını kökleyip daha yüksek MHz değeri denenebilir. Ama riskli bir iş.
Yapalım

Yapalım
Mhz bazen 810 bazen 6000 oluyor hocam

Yapalım

Yapalım

Sıcaklık ve frekans bu şekilde hocam

Dosya Ekleri

• 1643747852708..jpg
    1643747852708..jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 83
  • 1643748131784..jpg
    1643748131784..jpg
    168,8 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Hocam yurtta olduğum için telefonum çok çekmiyor 😅 üzgünüm, ama söylerseniz yapabilirim
Bu ince ayarlamalar gerekiyor. İlk OC yapacağı GPU'ya sonrasında da UV deneyeceğim.

İşlemci için de stabil ve gecikmesiz çalışması için ayarlar yapacaktım ama TeamViewer olmadan bunları yapmam zor. Çünkü GPU'da Curve üzerinde ayarlama yapacağım.

Bu ince ayarlamalar gerekiyor. İlk OC yapacağı GPU'ya sonrasında da UV deneyeceğim.

İşlemci için de stabil ve gecikmesiz çalışması için ayarlar yapacaktım ama TeamViewer olmadan bunları yapmam zor. Çünkü GPU'da Curve üzerinde ayarlama yapacağım.
Biraz beklerseniz arkadaşımın internetine bağlanmayı deneyebilirim
İnmiyor hocam ama numaranızı verirseniz görüntülü arayabilirim siz de müsaitseniz yada normal

Biraz beklerseniz arkadaşımın internetine bağlanmayı deneyebilirim
İnmiyor hocam ama numaranızı verirseniz görüntülü arayabilirim siz de müsaitseniz yada normal
Hocam siz düzgünce İnternet bulduğunuzda haberdar edin. Konuya yazın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı